Zo trap je een hoekschop rechtstreeks binnen (video) Sport
Zo trap je een hoekschop rechtstreeks binnen (video)

Tijdens de wedstrijd tussen Astra Ploiesti en Universitatea Cluj in de Roemeense hoogste voetbalklasse trapte Claudio Niculescu een hoekschop rechtstreeks binnen.
De 500 supporters in het Stadionul Astra zagen de thuisploeg al snel op voorsprong komen. In de vierde minuut maakte S. Strătilă er 1-0 van. Pas diep in de tweede helft konden de bezoekers gelijkmaken, via Claudio Niculescu. Hij krulde een corner prachtig in een tijd via de paal binnen.

Vijf minuten voor affluiten maakte ploeggenoot A. Pacurar er zelfs nog 1-2 van waardoor de bezoekers met de drie punten aan de haal gingen. (PhPa)