Zo verdien je geld aan de voetbal! Sport
Zo verdien je geld aan de voetbal!
Sport

Zo verdien je geld aan de voetbal!

In West-Vlaanderen loert de crisis om de hoek. KV Kortrijk bleef immers achter met een teleurstellende drie op negen. Met Racing Genk krijgen de troepen van kersvers trainer Yves Vanderhaeghe een tegenstander van formaat over de vloer. Al is het een Racing Genk in crisis. Twee op negen is het dramatische resultaat van de eerste drie speeldagen voor de Limburgers. Trainer ad interim Pierre Denier wacht vooral op de komst van een nieuwe man om het roer over te nemen.
Het ideale moment dus voor de Kerels uit West-Vlaanderen om te stunten tegen Racing Genk. Dat blijken ook de kantoren voor online weddenschappen te snappen. Met een (logische) overwinning van de Limburgers kan je immers via BesteOdds.be tot drie keer je inzet terug verdienen.

Charleroi – Waasland Beveren (20u)
Na drie speeldagen staan Waasland-Beveren en Sporting Charleroi troosteloos onderaan. De inzet vanavond is dus heel hoog. De Carolo’s hebben het thuisvoordeel, maar trainer Ronny Van Geneugden heeft zijn jongens op scherp.
Een kleine stunt van Waasland-Beveren kan je dan ook veel geld opleveren. Via BesteOdds.be staan de Oost-Vlamingen op maar liefst op 4.20 genoteerd. Kleine tip? Zet (een stuk van) je gratis bonus in op deze wedstrijd.

KV Oostende – KV Mechelen (20u)
Aan de kust krijgen we een partij tussen twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn. Zowel KV Oostende als KV Mechelen haalden 3 punten uit de eerste drie speeldagen en zijn gedreven hun puntenaantal te verdubbelen. Scheidsrechter Lawrence Visser moet de wedstrijd in goede banen leiden.

Een overwinning van de troepen van trainer Fred Vanderbiest levert je tot 2,45 keer je inzet op via BesteOdds.be. Een overwinning voor de Maneblussers op verplaatsing is dan weer goed voor 2,95 keer je inzet. Althans via BesteOdds.be. Profiteer tijdelijk van een promo-actie en krijg zomaar €100 cadeau.

Lokeren – Lierse SK (20u)
Hetzelfde geldt eigenlijk voor de wedstrijd tussen Lokeren en Lierse. Beide ploegen kenden met vier op negen een aanvaardbaar seizoensbegin. Vooral voor de Pallieters zal dit meespelen in het verdere verloop van de competitie. Voor de thuisploeg komt het er vanavond op aan drie punten te pakken om in de running te blijven voor Play Off-1. Een vroege achterstand in het klassement is immers kost wat het kost te vermijden.
Al zullen de bezoekers hun huid duur verkopen. En dan kunnen wij daarvan profiteren! Je kan immers via BesteOdds.be tot 7,25 keer je inzet terugkrijgen bij een overwinning voor Lierse. Ook een gelijkspel staat met 4,50 hoog genoteerd.

Tijdelijk €100 bonus GRATIS
Tijdelijk kan je via BesteOdds.be gratis €100 bonus krijgen om in te zetten op een wedstrijd naar keuze. Simpelweg een account aanmaken via BesteOdds en genieten van de voordelen! Veel geluk!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties