Zorgt deze 'bom' voor de ondergang van Servië op het WK voetbal in Qatar? (foto's) Sport
Zorgt deze 'bom' voor de ondergang van Servië op het WK voetbal in Qatar? (foto's)
Sport

Zorgt deze 'bom' voor de ondergang van Servië op het WK voetbal in Qatar? (foto's)

Op het WK voetbal in Qatar speelt Servië een alles-of-niets-match tegen Zwitserland. Opperste focus is dus vereist. Alleen… er werd zonet een ‘bommetje’ gedropt in het Servische kamp. En dat kan je eigenlijk zowel letterlijk als figuurlijk nemen. Jullie weten immers al langer wat wij onder een ‘bommetje’ verstaan…

Juventus-spits Dusan Vlahovic zou volgens de geruchtenmolen iets hebben met de vrouw van tweede doelman Pedrag Rajkovic. De hoofdrolspelers zelf ontkennen echter alles. “De groep hangt goed samen en de sfeer is positief. Het is jammer dat sommige mensen opnieuw tegen het belang van hun nationale ploeg ingaan door cowboyverhalen de wereld in te sturen,” zei Vlahovic gisteren tijdens de persconferentie.

Zorgt deze 'bom' voor de ondergang van Servië op het WK voetbal in Qatar? (foto's)
Pedrag Rajkovic en Ana Cakic

“Mijn naam wordt door het slijk gehaald”

Vlahovic heeft momenteel in Qatar een bankzittersstatuut en daar worden vele vragen bij gesteld. De verklaring voor de invallersrol van de topspits zou een vermeende affaire zijn die de kleedkamer verdeelt. Vlahovic zou volgens bepaalde bronnen een boon hebben voor de zeer bevallige Ana Cakic, vrouw van tweede doelman Pedrag Rajkovic.

Tijdens de persconferentie zei Vlahovic daarover ook nog het volgende: “Mijn naam wordt door het slijk gehaald. Iedereen heeft gelezen en gehoord wat er geschreven wordt. Ik wil zeggen dat ik liever niet over zo’n absurditeiten praat. Mensen die dit verhaal naar buiten brachten verveelden zich of zijn gefrustreerd.”

Zorgt deze 'bom' voor de ondergang van Servië op het WK voetbal in Qatar? (foto's)
Dusan Vlahovic

“Ons gezin overleefde al erger”

Ana Cakic - al vier jaar gehuwd met Rajkovic - reageerde ook op de geruchten. Zij deed dat op haar Instagrampagina. Ze schreef: “Geloof me, ons gezin heeft al erger overleefd. Journalisten zouden beter aandacht hebben voor de gezondheidsproblemen van onze zoon. Aan de mensen die denken dat ze een gewonde leeuw moeten aanvallen, wij verdedigen elkaar.”

Afwachten of Vlahovic morgen tegen de Zwitsers in de startelf zal verschijnen. Ondertussen serveren wij jullie enkele leuke foto’s van Ana…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties