Zulte-Waregem wint in extremis van OHL Sport
Zulte-Waregem wint in extremis van OHL
Sport

Zulte-Waregem wint in extremis van OHL

Zulte-Waregem heeft in extremis de drie punten thuis gehouden. De tweede van de Jupiler League was doorlopend de beter ploeg, maar kon pas in de ultieme slotfase de overwinning veilig stellen tegen OH Leuven.

Zulte-Waregem was de dominante ploeg in de eerste helft, maar de West-Vlamingen konden dat overwicht niet omzetten in doelpunten. Met de rust in zicht herstelde OHL het evenwicht maar verder dan wat losse kansjes kwamen de Leuvenaars niet.

De wedstrijd leek af te stevenen op een ontgoochelende brilscore, maar 20 minuten voor tijd kon Habibou het thuispubliek toch doen juichen op deze druilerige dag. De topscorer van Zulte-Waregem tikte het leer koelbloedig voorbij doelman Bailly.

Een nieuwe driepunter voor de tweede in het klassement leek binnen want de thuisploeg was ook in de tweede helft duidelijk de betere ploeg. Tegen de gang van het spel in kwam OHL toch nog op gelijke hoogte. Chuka stond nog maar net op terrein en bedankte zijn coach voor de speelkansen met een belangrijke goal. Zijn schot gaat over de armen van keeper Bossut.

Habibou zorgde in het slot van de wedstrijd met een tweede goal toch nog voor gerechtigheid. De ploeg van Francky Dury blijft door die overwinning in het spoor van leider Anderlecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties