Zwak Manchester United onderuit tegen Olympiakos Sport
Zwak Manchester United onderuit tegen Olympiakos
Sport

Zwak Manchester United onderuit tegen Olympiakos

Een ontzettend zwak Manchester United heeft dinsdagavond een pijnlijke nederlaag geleden in de Champions League. In de heenwedstrijd van de achtste finales was Olympiakos Piraeus op eigen veld te sterk: 2-0. Onze landgenoten Marouane Fellaini (hele match op de bank) en Adnan Januzaj (in tribune) speelden niet.

In de 38ste minuut scoorde Alejandro Domínguez de openingstreffer. Het afstandsschot van Maniatis week af op zijn voet en belandde in het doel van een kansloze David de Gea. Op de herhaling was te zien dat het niet om een lucky goal ging, maar dat de deviatie van de Argentijn wel degelijk opzettelijk was. De bezoekers uit Manchester konden er niet veel tegen inbrengen en toonden maar weinig enthousiasme op de grasmat.

Tien minuten ver in de tweede helft zette Joel Campbell het uitverkochte Georgios Karaiskakisstadion in vuur en vlam. Na een tunneltje door de benen van een Man Utd-speler krulde de Costa Ricaan de bal mooi in de linkerhoek. De ploeg van coach Moyes moest komen, maar dreigde enkel met een onbesuisd schot van Robin van Persie. Uitblinker Domínguez kreeg bij zijn wissel een oorverdovend applaus van de 33.000 uitzinnige fans.

Afwachten of de Red Devils op 19 maart in het eigen Old Trafford beter uit de hoek kunnen komen. Zo niet zou het wel eens over en uit kunnen zijn voor trainer David Moyes.

Foto EPA

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties