‘Back pass’ Ronaldo onder vuur (video) Sport
‘Back pass’ Ronaldo onder vuur (video)
Sport

‘Back pass’ Ronaldo onder vuur (video)

Christiano Ronaldo kreeg bakken kritiek te verwerken nadat hij in de wedstrijd tegen Atlético Madrid de bal met zijn rug voor een medespeler aflegde. Voetbalkenners verdedigen de flankaanvaller nu echter en spreken van een briljante actie.
Over wat we nu eigenlijk van Christiano Ronaldo moeten denken, kunnen we blijven discussiëren. De geniale dribbelaar wisselt daden van uitmuntendheid af met daden van travestie. Het ene ogenblik zet hij vier verdedigers en een doelman in de wind om wat later kermend van de zogezegde pijn naar zijn gezicht te grijpen en over de grond te rollen omdat een tegenspeler hem zijn middenvinger toont. Laat ons besluiten dat je voor- en tegenstanders van Miss Ronambi hebt, waarmee u ineens ons gedacht kent.

Gans Atlético verweet Ronaldo de arrogantie die in zijn actie schuilde. Voetbalkenners hebben het nu over een briljante actie. Hoezeer wij bepaalde nichtenstreken ook afkeuren, des te meer we de eersten zijn om een geniale of oogstrelende actie in de verf te zetten. Wij vinden dan ook dat ze bij Atlético niet moeten zagen. Voor ons part geeft Ronny een pass met zijn pietje, zolang hij belooft bij koude weersomstandigheden de bal niet kapot te steken. (PhPa)

Kijk ook naar Ronaldinho die hem voordoet hoe het nog beter kan.

http://www.youtube.com/watch?v=mHpXMusS584&feature=related

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties