5 wilde s*bekentenissen die je niet voor mogelijk houdt: "Daar lagen ze, met drie op de keukentafel!" Stories
5 wilde s*bekentenissen die je niet voor mogelijk houdt: "Daar lagen ze, met drie op de keukentafel!"
Stories

5 wilde s*bekentenissen die je niet voor mogelijk houdt: "Daar lagen ze, met drie op de keukentafel!"

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Ze stelde nu een lijstje samen met wat volgens haar de 5 'wildste' seksbekentenissen waren van de afgelopen maanden. En het zijn allemaal kleppers hoor!

1. De ex op de keukentafel

Ik kwam onlangs terug thuis om mijn vriend aan te treffen terwijl hij seks had met zijn ex-vrouw en haar beste vriendin op mijn keukentafel. De vrouwen waren naakt en schreeuwden het uit. Ik moest kotsen terwijl hij hun kleren pakte en ze via de achterdeur naar buiten schoof.

Nu smeekt hij me om hem een tweede kans te geven. Hij beweert dat zijn ex hem erin heeft geluisd. Ze kwam huilend zeggen dat ze problemen had met onbetaalde rekeningen. Hij had medelijden met haar, haar partner kwam opdagen en van het een kwam het ander. Maar nu heb ik ontdekt dat zijn ex al maanden mijn huis binnendringt. Wat moet ik nu doen?

2. De glurende huisgenoot

Ik ben me ervan bewust dat mijn huisgenoot naar me kijkt als ik seks heb - en er geil op wordt. Mijn vriend is de eigenaar van dit huis en ik woon hier voor een zeer redelijke huur. Soms laat hij me helemaal niet betalen - dan weet ik dat hij heeft zitten gluren omdat hij te veel weet.

Hij zegt dingen over mijn minnaars en mijn seksuele techniek die intiem en privé zijn. Zijn slaapkamer is naast de mijne en ik vermoed dat hij een spioneergaatje heeft geboord. Ik heb een meisje ontmoet waar ik serieus mee ben. Ik zou haar niet aan hem willen blootstellen, maar de korting is goed. Wat is mijn volgende stap?

3. De fictieve vriendjes 

Mijn wanhopige, misleide vriendin is begonnen met het verzinnen van minnaars. Onlangs kwam ze bij mij thuis met een handvol "liefdesbrieven" die ze duidelijk aan zichzelf had geschreven (ik ken haar handschrift). Ze stond erop om stomende fragmenten van haar fictieve mannen voor te lezen. We zitten vaak koffie te drinken en ze kijkt op haar telefoon en lacht. Ze doet alsof ze vieze sms'jes heeft ontvangen. Ik speel het spel mee omdat ik haar nooit zou willen vernederen, maar dit is tragisch. Wat is mijn volgende stap?

4. Seks met Jan en alleman

Mijn broer zegt dat ik walgelijk ben omdat ik geniet van seks met wildvreemden, maar het is mijn ding geworden. Ik pik minnaars op in cafés, clubs en op het werk en ik voel me voor het eerst in mijn leven bevrijd en sexy. Eerder dit jaar werd mijn hart gebroken door mijn ex-verloofde.

Hij zei plots dat hij niet meer van me hield en wilde mijn verlovingsring terug - om aan zijn nieuwe partner te geven. Op dat moment knapte er iets in me. Nu ontmoet ik allerlei mannen voor vrijblijvende seks. Hoe durft mijn broer over mij te oordelen als hij geen idee heeft van wat ik heb meegemaakt?

5. Speeltjes onder het bed

Onlangs vond ik onder ons bed een "verleidingsset" met nieuwe seksspeeltjes, condooms, pikante onderbroekjes en champagne. Ik ben bang dat mijn partner van plan is om een andere vrouw mee te nemen naar een hotel voor de nacht. Ik weet dat al die spullen niet voor mij bedoeld zijn omdat ik aan de pil ben en niet drink. Bovendien ben ik tenger en heb ik kleine borsten, terwijl deze bh massief is. Wat kan ik doen!?

(Bron: Daily Star - Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties