Amanda bereikt 50 keer per dag een 'hoogtepunt': "Krijg het zelfs van muziek met zware bas" Stories
Amanda bereikt 50 keer per dag een 'hoogtepunt': "Krijg het zelfs van muziek met zware bas"
Stories

Amanda bereikt 50 keer per dag een 'hoogtepunt': "Krijg het zelfs van muziek met zware bas"

Een vrouw heeft onthuld dat haar leven geruïneerd werd door een zeldzame medische aandoening die ervoor zorgt dat ze tot 50 orgasmes per dag heeft. Amanda Gryce lijdt aan een persisterende genitale ‘arousal disorder’, een aandoening waardoor ze constant opgewonden is op alle uren van de dag. Zowat alles kan een orgasme opwekken voor Amanda, van autorijden tot muziek met een zware bas.

In een interview met Truly zei Amanda dat ze al sinds haar jeugdjaren met deze aandoening leeft en dat het op een gegeven moment zo slopend werd dat ze zelfmoord overwoog. "In plaats van iets moois te zijn zoals het hoort te zijn, begon het een last te worden," zei ze. Jarenlang had Amanda geen remedie of verklaring voor haar aandoening en moest ze actief blijven met yoga en oefeningen om verlichting te vinden.

Geen seks

Tijdens haar zoektocht naar een geneesmiddel ontmoette Amanda haar huidige vriend, Stuart Triplett, op een datingwebsite en de twee werden al snel verliefd op elkaar. Onderdeel van Amanda's medische behandeling is echter dat de twee zich moeten onthouden van seks. Haar arts zei dat ze seksueel contact een tijdje moest vermijden tot haar symptomen voor langere tijd beheersbaar waren. Gelukkig voor Amanda steunde Stuart haar.

Amanda bereikt 50 keer per dag een 'hoogtepunt': "Krijg het zelfs van muziek met zware bas"

“Het is best wel moeilijk”

"Wat het seksverbod betreft, was het best moeilijk om ermee om te gaan, maar ik realiseer me dat het belangrijk is voor haar gezondheid dat ze dit niet doet, dus ik heb me net zo goed als zij kunnen onthouden," zei hij. Jarenlang moest Amanda lijden onder haar triggers totdat ze fysiotherapeut Gina Parsonis ontmoette, die Amanda verlichting kon bieden met behulp van spiermanipulatietechnieken.

“Heb weer hoop op een normaal leven”

Met de gecombineerde inspanningen van Dr. Echenberg, haar fysiotherapeut en Stuart, zei Amanda dat ze eindelijk hoop heeft voor de toekomst. "Ik heb het gevoel dat ze allemaal samen er zeker voor zullen zorgen dat ik weer een normaal leven kan leiden, dat ik mijn seksuele leven weer terugkrijg en dat ik gewoon weer normaal kan leven!” Bekijk hieronder de Truly-reportage over Amanda:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties