Annie, die in 1 jaar met meer dan 300 mannen naar bed ging, heeft een nieuwe uitdaging: "Nu al uitgeput" Stories
Annie, die in 1 jaar met meer dan 300 mannen naar bed ging, heeft een nieuwe uitdaging: "Nu al uitgeput"
Stories

Annie, die in 1 jaar met meer dan 300 mannen naar bed ging, heeft een nieuwe uitdaging: "Nu al uitgeput"

Annie Knight leerden we destijds kennen als de dame die binnen één jaar met meer 300 mannen naar bed ging, zo beweerde ze zelf alleszins. Wel, Annie heeft zich nu een nieuwe uitdaging gesteld. En het is er weer een die kan tellen…

Annie, die ‘de meest seksueel actieve vrouw van Australië werd gedoopt’, gaat nu voor een nieuwe uitdaging, meer bepaald in de datingwereld. Ondertussen is Annie ook haar ‘normale’ job kwijtgespeeld omdat haar bazen weet hadden gekregen van haar bijverdiensten op OnlyFans. Ze zei aan SBS: “Ze zeiden dat ik onjuist had geadviseerd dat ik een nevenactiviteit had, geen toestemming van het bedrijf had gevraagd om de nevenactiviteit te runnen en dat ik online pornografische afbeeldingen van mezelf en grof taalgebruik had dat tegen de bedrijfsregels was.”

"Wilde mezelf een stimulans geven"

Haar nieuwe doel is nu gebaseerd op iets waar ze naar eigen zeggen niet veel ervaring mee heeft, namelijk daten. Annie legde uit dat ze nooit veel gedate heeft en vroeger maar ongeveer drie dates per jaar had. Ze vertelde de Daily Star: “Ik ben nooit echt een dater geweest, dus ik wilde mezelf een stimulans geven en houd mezelf verantwoordelijk door de recensies van de dates online te posten.”

Op haar TikTok-pagina heeft ze een serie genaamd ’52 dates in 52 weken’, waarin ze toegeeft dat ze door sommige mannen ‘gecatfished’ werd. “Ze zagen er veel beter uit op foto’s dan in het echte leven en logen over hun lengte,” zei ze. “Sommigen van hen waren echt onbeleefd tegen de obers en dat is een enorme afknapper voor mij, dus ik vertrok meteen.” Annie geef toe heel kieskeurig te zijn, maar toch zijn er vijf mannen met wie ze een tweede date had.

"Ze weten allemaal op voorhand wat mijn job is"

De mannen met wie ze op date gaat, weten ook op voorhand welk werk Annie doet. “Ik heb het in mijn datingprofiel staan, dus ik heb niets te verbergen en nergens voor te schamen,” zei ze. “Uiteraard volgen ze me eerst op Instagram, zodat ze kunnen scrollen en zien wie ik ben en wat ik doe.” In haar laatste update van haar TikTok-serie gaf Annie toe dat ze een week had overgeslagen omdat ze zich ‘uitgeput’ voelde, maar momenteel bij date negen is. Nog een lange weg te gaan dus!

3 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties