Bekende swinger onthult bizarre verzoeken die ze krijgt op Alleen voor Fans: "Dat weiger ik pertinent!" Stories
Bekende swinger onthult bizarre verzoeken die ze krijgt op Alleen voor Fans: "Dat weiger ik pertinent!"
Stories

Bekende swinger onthult bizarre verzoeken die ze krijgt op Alleen voor Fans: "Dat weiger ik pertinent!"

Een beruchte swinger heeft zich openlijk uitgelaten over de kinky verzoeken die ze krijgt op OnlyFans. De dame maakte in 2021 rond deze tijd haar ‘Vista Wife’ social media-profielen aan en staat nu bekend als ‘de bekendste swinger van Engeland’. In de afgelopen 12 maanden heeft ze een kwart miljoen volgers bij gekregen met virale video's en heeft ze verschillende ‘mansion parties’ georganiseerd voor gelijkgestemde koppels.

Op Instagram schreef ze: "Drie jaar gelden werd VistaWife geboren... wat een prestatie! Het is niet makkelijk geweest, maar ik kan met de hand op het hart zeggen dat ik levens ten goede heb veranderd, mensen blij heb gemaakt met het advies en de begeleiding die ik heb gegeven en een kleine verandering heb teweeggebracht in hoe de levensstijl wordt gezien! Op naar nog wat extra jaren!”

Bekende swinger onthult bizarre verzoeken die ze krijgt op Alleen voor Fans: "Dat weiger ik pertinent!"

Populaire swinger krijgt bizarre verzoeken

Vista Wife heeft nu openheid gegeven over de wildste verzoeken die ze krijgt op OnlyFans, zoals het verkopen van haar ondergoed, en waarbij ze stelt dat ze vaak ‘nee’ moet zeggen tegen abonnees. De 32-jarige moeder van twee kinderen zei: "Af en toe word ik gevraagd om mijn slipje te verkopen. Ik moet ze eerst dragen en in een zakje met ritssluiting doen, en ze worden verkocht voor 150 tot 300 pond, afhankelijk van het bedrag dat de gebruiker heeft uitgegeven op mijn OnlyFans en eventuele andere content die ze hebben gekocht."

En sommige abonnees betalen haar zelfs om zich voor te doen als hun vriendin. Ze zei: "Mensen willen dat ik met ze chat alsof ik hun vaste vriendin ben, meestal begin ik met een goedemorgen-bericht en vraag ik wat ze vandaag van plan zijn. Ik klaag dan over mijn vorige dag of vertel ze iets goeds dat is gebeurd. Het is eigenlijk gewoon contact houden. Ik vertel ze wanneer ik geil word en vraag ze om me sexy foto's te sturen terwijl ze aan het werk zijn enz.” Maar door haar groeiende populariteit als swinging-ambassadeur willen veel van haar fans ook vooral tips.

Bekende swinger onthult bizarre verzoeken die ze krijgt op Alleen voor Fans: "Dat weiger ik pertinent!"

Hoe word je een swinger?

"Veel van de tijd is het advies over swingen" zei ze. "Mijn Instagram wordt overspoeld en single mannen komen naar mijn OnlyFans en stellen vragen over hoe ze in de levensstijl kunnen geraken of hoe ze hun kansen kunnen verbeteren. Ik besteed aan elk van hen de nodige tijd en geef hen advies op maat.” Vista Wife is al samen met haar man sinds ze tieners waren, maar vier jaar geleden hebben ze de dingen in de slaapkamer wat pittiger gemaakt door andere koppels uit te nodigen.

"Ik help koppels die de stap willen wagen"

Ze zijn 10 jaar getrouwd en toen haar partner voorstelde om te swingen, greep ze die kans met beide handen aan. Ze zei dat hun relatie nog sterker was geworden en dat ze nu tijd besteden aan het aanpakken van stigma's en het helpen van andere koppels om ook de stap te wagen. Maar wat haar expliciete OnlyFans-pagina betreft, er zijn dingen die ze gewoon niet doet. Ze zei: "Dingen die ik niet doe zijn alles wat te maken heeft met pis, poep, bloed en kots. Ik doe het niet. Hebben mensen erom gevraagd? Ja. Maar ik blijf altijd binnen de richtlijnen van OnlyFans en hun servicevoorwaarden."

(Bron: Daily Star - Afbeeldingen: Instagram en TikTok Vista Wife)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties