Body modification-fanaat toont hoe hij eruitzag zonder 'verbouwingen': "Van mens naar monster!" Stories
Body modification-fanaat toont hoe hij eruitzag zonder 'verbouwingen': "Van mens naar monster!"
Stories

Body modification-fanaat toont hoe hij eruitzag zonder 'verbouwingen': "Van mens naar monster!"

Raiden Dos Caras, uit Colombia, kreeg zijn eerste tattoo toen hij slechts 12 was. Nu is de 26-jarige vader bedekt en onderging hij verschillende andere lichaamsmodificaties. Hij heeft zich veel moeite getroost om zijn uiterlijk volledig te veranderen en heeft zelfs zijn neus laten afhakken en hoorns in zijn hoofd laten zetten. Hij heeft ook zijn oor laten verwijderen, zijn tong laten splijten en littekens laten brandmerken.

Raiden - die de bijnaam 'schedel met twee gezichten' heeft gekregen - schat dat hij ongeveer 15.000 euro heeft uitgegeven aan lichaamsaanpassingen. Mensen vragen hem vaak hoe hij er vroeger uitzag en dus heeft hij een aantal foto's op Instagram gezet. Hij zei: "Als ze me vragen of ik foto's heb met mijn gezicht zonder tatoeages dan toon ik er van toen ik 17 jaar was.”

Man met een doel

Raiden is nog lang niet van plan te stoppen, want het is zijn doel om de persoon met de meeste lichaamsmodificaties in Latijns-Amerika te worden. Zijn vrouw Angie vindt het niet erg wat haar man allemaal doet, maar zijn driejarige dochtertje lijkt het er moeilijker mee te hebben. "Mijn dochter is nog heel jong, dus ze drukt zich nog niet veel uit. Maar ze maakt zich wel zorgen als ik weer eens een operatie onderga” zegt hij.

"Van schoonheid naar beest"

Helaas zijn ook niet al zijn volgers (25.000 op Instagram) fan van de lichaamsveranderingen die hij heeft laten doen. Telkens als Raiden een foto heeft geüpload van hoe hij er vroeger uitzag, krijgt hij commentaar dat hij er toen beter uitzag. "Van schoonheid naar beest," zei iemand. Of: "Je was zo knap. Maar nu..." Hieronder kunnen jullie zelf oordelen wat jullie ervan vinden…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties