Bodybuilder Nicole verklapt welke waanzinnige verzoeken ze krijgt van fetisjisten: "Het is verbijsterend!" Stories
Bodybuilder Nicole verklapt welke waanzinnige verzoeken ze krijgt van fetisjisten: "Het is verbijsterend!"
Stories

Bodybuilder Nicole verklapt welke waanzinnige verzoeken ze krijgt van fetisjisten: "Het is verbijsterend!"

Nicole Sullivan is erin geslaagd haar leven een andere wending te geven nadat ze worstelde met verslavingsproblemen, maar haar bodybuildingcarrière heeft haar blootgesteld aan bizarre verzoeken van fans die een fetisj hebben over haar gespierde lichaam. En ze beweert dat ze soms écht wel geschokt is daarover.

Nicole, die deelneemt aan figuurwedstrijden van de IFBB (International Federation of Bodybuilding and Fitness), heeft de laatste tijd een aantal van deze ongewone verzoeken gekregen. In een interview met de podcast Seriousness and Silliness onthulde Nicole dat haar voeten online vaak het voorwerp van aandacht van vreemden zijn. "Je wilt niet eens weten wat voor soort dingen ik in mijn DM's krijg, het is verbijsterend" zei ze.

"Wist niet dat voeten zo'n groot ding waren"

“Er zijn zoveel mensen die om foto’s van mijn voeten vragen, het is krankzinnig” ging ze verder. “Ik heb altijd geweten dat sommige mensen iets met voeten hadden, maar ik wist niet dat het zo'n groot ding was.” Nicole gaf toe dat ze daarvan geprofiteerd heeft door foto’s te verkopen: “Ik verdiende 300 doller per dag met voetfoto's. Ik nam de foto’s op alle plaatsen: in het zand, op het dashboard, wat dan ook.”

(lees verder onder de foto)

Foto's van vuile sokken of ondergoed

Ze vertelde ook over een fan die nog een stapje verder ging: “Hij vroeg me om een video te maken over dominantie en vernedering. Ik moest eerst heel gemeen tegen hem zijn en dan eisen dat hij mijn voeten aanbad. Ik heb het bizarre verzoek echter niet aanvaard, maar had er veel geld voor kunnen krijgen!” Maar Nicole vertelde dat er nog speciale verzoeken zijn. "Ik heb mensen gehad die me vroegen om foto’s van mijn vuile sokken of ondergoed te maken en hen die door te sturen. Ook dat heb ik niet gedaan. Het is een brug te ver voor mij!”

Hieronder nog wat bijzondere foto's van Nicole...

(Bron: Seriousness and Silliness podcast)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties