Bret (50) en Chris (23) zijn al drie jaar een koppel: "Mensen denken altijd dat we vader en zoon zijn" Stories
Bret (50) en Chris (23) zijn al drie jaar een koppel: "Mensen denken altijd dat we vader en zoon zijn"
Stories

Bret (50) en Chris (23) zijn al drie jaar een koppel: "Mensen denken altijd dat we vader en zoon zijn"

Een koppel met een leeftijdsverschil van 27 jaar zegt dat mensen ervan uitgaan dat ze vader en zoon zijn. Bret LaBelle, 50, en Chris Stanley, 23, ontmoetten elkaar op Instagram nadat Chris Bret een bericht had gestuurd, nadat hij hem had gezien op in de show Survivor. Ondanks beschuldigingen van ‘grooming’ zeggen ze dat hun relatie "perfect" werkt.

Chris zei: "Mensen denken dat hij me groomde toen ik contact met hem opnam en ik was 21 toen we elkaar ontmoetten. Ze zeggen dat ik daddy issues heb of dat hij mijn sugar daddy is." Bret maakte zich aanvankelijk zorgen over wat vreemden van het leeftijdsverschil zouden vinden, maar besloot Chris toch te ontmoeten. Hij zei: "Je maakt je wel een beetje zorgen over wat mensen zullen denken als ze je op straat zien lopen, samen in een restaurant zitten."

Kritiek op sociale media en blikken in het openbaar

Na hun eerste ontmoeting, tijdens een drankje en een hapje, klikte het meteen. Brett zei: "Toen we afspraken, dacht ik 'Wow, dit is een behoorlijk leeftijdsverschil'. Maar we hadden meteen een klik. Hij is extravert en zelfverzekerd. Hij praat veel en ik ben meer verlegen en stil, dus het werkt perfect." Het koppel is nu bijna drie jaar samen. Ze hebben steun ontvangen van ‘degenen die er toe doen’, maar krijgen nog steeds kritiek op sociale media en rare blikken in het openbaar. Mensen vergissen zich vaak en denken dat ze vader en zoon zijn of oom en neef.

"In een restaurant of bar merken mensen het niet"

Bret zei: "We krijgen blikken. Ik denk dat mensen in Provincetown (een prominente plek voor de LGBT-gemeenschap) het meer opmerken. Ik denk dat als we ergens anders in een restaurant of bar zijn, mensen gewoon niet aannemen dat we een stel zijn. Misschien denken ze dat we vrienden of familie zijn." Chris voegde eraan toe: "Ik denk dat ze aannemen dat we waarschijnlijk familie zijn, alsof hij mijn vader is of misschien een oom." Ze hebben elkaars families ontmoet en Chris heeft Brets collega's ontmoet ‘zonder vijandigheid’.

Snurken en muziek

Volgens Chris zijn de enige echte problemen hun verschillende muzieksmaken en het gesnurk van Bret. Hij vertelde: "Bret heeft mijn ouders, neven en broers ontmoet en het ging geweldig. Ik heb zijn familie ontmoet en iedereen nam het ook goed op. "Er zijn dingen die we niet gemeen hebben, zoals muziek. Hij houdt van bands zoals Mötley Crüe en ik ben meer fan van de pop- en hyperpopmuziek. Het enige andere probleem is dat Bret soms snurkt. Ik zou zeggen dat eventuele problemen die we hebben, problemen zijn die elk koppel heeft, afgezien van veel haat online van willekeurige mensen die ons niet eens kennen."

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties