"Daten is een echte strijd, zeker voor iemand zoals ik die al van bil ging met honderden vrouwen" Stories
"Daten is een echte strijd, zeker voor iemand zoals ik die al van bil ging met honderden vrouwen"
Stories

"Daten is een echte strijd, zeker voor iemand zoals ik die al van bil ging met honderden vrouwen"

Veel mannen vinden het niet makkelijk om de vrouw van hun dromen aan de haak te slaan Maar pikante filmster Johnny Sins zegt dat het nog moeilijker is om de ware te vinden als je al met duizenden vrouwen van bil bent gegaan zoals hij. Johnny vertelde over zijn datingleven tijdens een reis naar Australië deze week, waar hij deelnam aan Sexpo, een ‘seks-positieve’ conventie.

Hij geeft toe dat het moeilijk is om iemand te vinden om mee uit te gaan als je werk inhoudt dat je met andere vrouwen naar bed gaat. "Daten is voor de meesten van ons al moeilijk en als je sekswerk doet en seks hebt met meerdere mensen, maakt dat het alleen maar moeilijker," vertelde hij aan news.com.au, waarna hij bekende dat hij op dit moment single is. "Het gaat er echt om die persoon te vinden die bereid is om jouw levensstijl te accepteren. In de business is het vrij makkelijk en gebruikelijk om een partner te vinden omdat je allebei hetzelfde doet. Maar daarbuiten is het een pak lastiger,” vertelde Johnny.

Wildste scène ooit

“Slapen met vrouwen maakt deel uit van mijn werk. Maar ik zou graag thuiskomen en daar iemand vinden die van me houdt, maar niks met de sector te maken heeft,” klonk het nog. Naast het praten over zijn datingleven, vertelde Johnny ook over zijn wildste seksscène ooit, waar een helikopter bij betrokken was "Het is tegen de regels om je veiligheidsgordel af te doen, anders komt de piloot in de problemen, dus onze veiligheidsgordels omdoen maakte het allemaal wat moeilijker," zei hij.

Van bil gaan in de ruimte

"Maar we kregen het voor elkaar en het was een gekke ervaring. Ik weet niet of je dat in je privéleven kunt doen, tenzij je een helikopter hebt." Johnny zou in de toekomst wel eens een nóg wildere scène kunnen meemaken, want hij heeft eerder toegegeven dat hij de eerste natuurster wil zijn die seks heeft in de ruimte. Sins zei dat het ‘heel cool’ zou zijn om zijn droom gerealiseerd te zien en voert al sinds 2015 campagne voor een ruimtereis, waarbij hij zelfs al contacten heeft gelegd met niemand minder dan Elon Musk. Benieuwd of dat iets wordt!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties