Deze 77-jarige miljardair mag niet klagen met topmodel Elina (33): "We waren onmiddellijk verliefd" (foto's) Stories
Deze 77-jarige miljardair mag niet klagen met topmodel Elina (33): "We waren onmiddellijk verliefd" (foto's)
Stories

Deze 77-jarige miljardair mag niet klagen met topmodel Elina (33): "We waren onmiddellijk verliefd" (foto's)

Op liefde staat geen leeftijd wordt er wel eens gezegd en wie zijn wij om daarover in discussie te gaan. Al is niet iedereen het daar met eens. Ook bij het liefdesverhaal van dit Argentijnse koppel worden er grote ogen getrokken, maak kennis met het 33-jarige topmodel Elina Fernandez en 77-jarige miljardair Eduardo Costantini.

Ze leerden elkaar enkele jaren geleden kennen toen zij nog 28 was en hij ondertussen al meerdere jaren op pensioengerechtigde leeftijd was. Al bleef Eduardo wel een bezige bij met zijn zakenimperium waardoor hij miljardair is geworden en ook één van de rijkste mannen uit Argentinië blijkt te zijn.

Hoewel er van buitenaf bedenkingen zijn of Elina niet uitsluitend bij Eduardo is voor zijn geld zegt het koppel rotsvast dat het daadwerkelijk echte liefde is. Een drietal jaar geleden stapte ze ook in het huwelijksbootje.

Liede op het eerste gezicht

Meer zelfs, in een interview gaf Elina aan dat het eigenlijk liefde op het eerste gezicht was: “Toen ik hem de allereerste keer ontmoette, was ik single en wilde ik niemand ontmoeten, maar toen ik hem leerde kennen veranderde eigenlijk alles. Ik voelde echt iets, ik was dan ook onmiddellijk verliefd op Eduardo.”

Het koppel heeft naar eigen zeggen een fantastisch leven samen en het leeftijdsverschil van 44 jaar zou geen enkel probleem vormen, volgens Elina. Dat haar leven wel wat veranderd is, kan ze natuurlijk niet ontkennen:

Deze 77-jarige miljardair mag niet klagen met topmodel Elina (33): "We waren onmiddellijk verliefd" (foto's)

“Eduardo zette mijn leven op z'n kop, ik had eerlijkheidshalve nooit verwacht dat ik me aan iemand zo zou kunnen hechten. Nadat ik hem echter had ontmoet, veranderde eigenlijk alles.”

Elia is dus duidelijk dolgelukkig met haar echtgenoot en Eduardo zelf mag natuurlijk ook niet klagen. Genieten van je gigantische vermogen met een bloedmooi topmodel aan je zijde, er zijn slechtere manieren om je pensioen door te brengen.

Hieronder wat foto's van Elina en het gelukkige koppel:

Bron: parra.tv
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties