"Een man moet alles betalen voor z'n vrouw. Die van mij spendeerde al meer dan één miljoen aan mij" Stories
"Een man moet alles betalen voor z'n vrouw. Die van mij spendeerde al meer dan één miljoen aan mij"
Stories

"Een man moet alles betalen voor z'n vrouw. Die van mij spendeerde al meer dan één miljoen aan mij"

Er gaat niets boven lekker thuis zitten en niks doen, toch? Misschien is dat de reden waarom een vrouw blij is dat haar man het geld mee naar huis neemt. Deze dame beweert dat haar partner ondertussen al 1 miljoen pond (meer dan één miljoen euro) heeft uitgegeven om haar naar 55 landen te laten reizen en hij boekt zelfs vijfsterrenhotels voor haar. Elke uitgave is voor zijn rekening, en ze is meer dan blij om te genieten.

Yelena Lala, 25, ontmoette haar vriend, 34 - die niet bij naam genoemd wil worden - toen hij contact met haar opnam op Instagram. Slechts een paar weken later vloog hij vanuit New York om haar te ontmoeten in Parijs waar ze op dat moment werkte als stagiaire in de modewereld. Later reisden ze naar Zuid-Frankrijk voor hun derde afspraakje en al snel bloeide de romantiek op.

“Elke uitgave is voor hem”

Yelena's vriend, die in de techniek werkt, heeft haar meegenomen naar verschillende landen, waaronder Namibië, New York, Mexico en Lapland. De afgelopen drie jaar hebben ze gereisd en 55 landen bezocht. Yelena krijgt ook bloemen, parfum en alles wat ze maar wil. Tot nu toe denkt ze dat haar vriend zo'n 750.000 tot een miljoen pond aan haar heeft uitgegeven. Hoewel ze haar eigen juwelenmerk heeft, is ze blij dat ze niet hoeft te werken.

Yelena, oorspronkelijk uit Parijs, zei: "Elke uitgave is voor hem. Ik hoef me nooit ergens zorgen over te maken. Ik leef een leven zonder stress. Dat is mijn mentaliteit - elke uitgave is voor de man. Je kunt je niet settelen, je soulmate is daarbuiten. Hij begon me online te berichten. Hij kwam naar Parijs om me te ontmoeten. Ik was nogal geschokt toen hij me kwam opzoeken. Op het moment dat ik hem ontmoette, had ik een tunnelvisie op de man."

(lees verder onder de video)

Samen een huis vinden

Yelena's man begon haar al snel mee te nemen op uitbundige vakanties. In januari 2021 werden ze een koppel en sindsdien besteden ze hun tijd vooral aan reizen. Hij brengt hen onder in vijfsterrenhotels en plant alles, zodat zij heel weinig hoeft te doen. Ze brengen een paar dagen door op een locatie voordat ze verder trekken. Ze zei: "Het ging vanzelf. Het was te gek. Het is heel spontaan. Hij heeft zoiets van morgen gaan we naar Japan. Lapland - dat was ook geweldig.”

"Ik hou van alles met dieren. Costa Rica was geweldig. Ik plan nooit iets, tenzij het iets is wat ik wil doen." Ze hoopt nu dat ze samen een huis vinden, maar ze hebben tot nu toe moeite gehad om een plek te vinden vanwege visumproblemen. Toch is ze meer dan gelukkig met het vele reizen. Yelena voegde eraan toe: "Ik hou van het leven. Het zijn altijd mooie hotels - hij heeft een geweldige smaak. We verblijven in Marriott hotels in luxe collecties.”

(lees verder onder de video)

“Het is de verantwoordelijkheid van een man”

"Hij heeft al zoveel uitgegeven. Waarschijnlijk al meer dan één miljoen. Ik denk dat het de verantwoordelijkheid van een man is om voor een vrouw te zorgen. Als een man echt van een vrouw houdt, zorgt hij natuurlijk voor haar voor zover hij dat kan. Ik zal altijd een reizende vriendin zijn, die nooit echt zelf zal werken,” besloot Yelena.

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties