Emily: "Ik ben veel te knap voor deze wereld en daardoor is het leven altijd een strijd voor mij" Stories
Emily: "Ik ben veel te knap voor deze wereld en daardoor is het leven altijd een strijd voor mij"
Stories

Emily: "Ik ben veel te knap voor deze wereld en daardoor is het leven altijd een strijd voor mij"

Emily Adonna, een model en zakenvrouw, heeft vrijuit gepraat over hoe knap zijn soms een ‘last’ is voor haar en hoe dat haar leven negatief heeft beïnvloed. Ze plaatste een video op haar TikTok, waarin ze onthulde dat mooi zijn niet altijd is wat het zou moeten zijn. Bij het beantwoorden van een vraag over dit onderwerp, gaf Emily toe dat haar 'knappe uiterlijk' haar weliswaar een schat aan mogelijkheden heeft opgeleverd, maar dat daar een prijskaartje aan hangt.

"Mooi zijn is een privilege, dat zal ik niet ontkennen", zei ze. "Maar het komt met nadelen. Ik heb nog nooit een job gehad waar ik niet werd lastiggevallen. Ik ben zelden in sociale situaties geweest waar ik niet ben lastiggevallen. Mensen nemen bij mij meestal geen 'nee' als antwoord, omdat ze denken dat ik iets ben om te bezitten. Mensen vragen me niks voordat ze me in het openbaar aanraken. Dit gebeurt regelmatig.”

Liefdesbrieven van een leraar

"Ik ben ooit gepasseerd voor een zakelijke kans omdat ze zeiden dat ik te jong en te mooi was," ging ze verder. "Ze dachten dat dat afleidend zou zijn voor de andere mensen.” In een recent interview onthulde Emily dat ze voor het eerst merkte dat ze anders werd behandeld toen ze zes jaar oud was. Op latere leeftijd was er zelfs een leraar die haar ‘liefdesbrieven’ stuurde. De ongewenste aandacht stopte daar echter niet, want toen het model eenmaal in de horeca begon te werken, kwam er een sneeuwbaleffect.

“Ben een kluizenaar geworden”

Ze zei: "Op mijn 15e begon ik te werken in een restaurant met allemaal oudere mensen en één man werd zelfs ontslagen omdat hij me vastpakte. Daarna is het niet meer gestopt, behalve een korte periode nadat ik mijn kinderen had gekregen, toen ik slaapgebrek had en last had van zwangerschapsgewicht was gekomen. Toen ik terugkeerde naar mijn natuurlijke lichaam, werd ik weer een object." Als gevolg daarvan is Emily tegenwoordig minder geneigd haar huis te verlaten.

Ze zei: "Het is zeker moeilijk als mensen me behandelen alsof ik dankbaar moet zijn dat ze me vastpakken of seksuele avances maken. Ik ben eerlijk gezegd een beetje een kluizenaar geworden. Ik weet niet of dat de beste manier is om ermee om te gaan, maar het lijkt me altijd beter om veilig thuis te zijn dan een vreemde te overtuigen dat 'nee' ook 'nee' betekent."

Hieronder nog wat leuke foto's van Emily:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties