Holly tuiniert in geboortekostuum en dat verdient goed: "Veel vragen over komkommers" (foto's) Stories
Holly tuiniert in geboortekostuum en dat verdient goed: "Veel vragen over komkommers" (foto's)
Stories

Holly tuiniert in geboortekostuum en dat verdient goed: "Veel vragen over komkommers" (foto's)

Een OnlyFans-model dat tijdens de lockdown een passie voor tuinieren ontwikkelde, heeft onthuld hoe haar groene vingers haar nu ook op het volwassenenplatform veel geld opleveren. Holly Wolf heeft online een reputatie opgebouwd als cosplayer en gamer. Ze verkleedde zich als de favoriete personages van fans en streamde in tot de verbeelding sprekende kostuums.

Het model heeft 30.000 volgers op Instagram, en heeft ook een YouTube-kanaal en een expliciete OnlyFans-pagina. Toen de lockdown begin 2020 toesloeg, besloot Holly om content te maken waarbij ze poedelnaakt tuinierde. Holly zegt dat mannen net zo onder de indruk zijn van haarzelf als haar groenten, waardoor ze een aanzienlijke hoeveelheid groente-gerelateerde berichten en vragen ontvangt.

(lees verder onder de foto)

"Ze vragen wat ik deed met de komkommer"

“Ik krijg ook seksuele toespelingen met fruit en groenten” zegt ze. “Ze vragen waar ik die komkommer of aubergine heb gelaten, zo van die dingen. Ik kan er wel om lachen.“ Holly krijgt wel vaak de vraag wat haar buren vinden van haar ‘activiteiten’. “Het leuke aan mijn eigendom is dat ik er een gigantisch hek omheen heb, dus niemand kan naar binnen kijken. Dus ik leef mijn leven gewoon naakt in mijn tuin, wat geweldig is” zegt ze daarover.

Ze ging ook in detail over hoe ze haar ‘groene shoots’ opzet: “Je zet de camera gewoon heel laag, hij staat altijd op de grond. Dus het is altijd in een lage hoek. Dat is goed voor mijn groot achterwerk. Het zijn de meest saaie, alledaagse dingen in de tuin, maar als je het naakt doet, wordt het plots helemaal anders.” Hieronder vinden jullie een paar leuke plaatjes waarbij je Holly aan het werk ziet in haar tuin. Voor de meer 'expliciete' kiekjes, moet je je abonneren op haar OnlyFans. Maar deze zijn ook wel leuk hoor!

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties