Horror-vakantie: "Mijn vriend bleek elke dag een massage met een 'vrolijk einde' te nemen" Stories
Horror-vakantie: "Mijn vriend bleek elke dag een massage met een 'vrolijk einde' te nemen"
Stories

Horror-vakantie: "Mijn vriend bleek elke dag een massage met een 'vrolijk einde' te nemen"

We gaan bijna allemaal op vakanties om te ontspannen en onszelf weer op te laden voor een geheel jaar vol werk, stress, kinderen en andere verplichtingen. Soms draaien vakanties echter heel anders uit en blijkt het voor sommige mensen zelfs pure horror te zijn.

Vrouwensite 'Kek Mama' verzamelde zo bijvoorbeeld enkele reacties van mensen die te maken hadden met een complete rampvakantie. Bij de ene was het door constante regen, bij een andere door een vervelende schoonzus die mee was gekomen, maar er was één verhaal toch nog een stuk opvallender.

Deze dame vertelde openlijk over hoe ze ontdekte dat haar vaste vriend tijdens hun vakantie in Thailand nogal heel erg genoot van de lokale 'diensten' die werden aangeboden. Van complete horror gesproken:

Een massagesalon met 'dessert'

“Met mijn vriend en mijn zoon uit een vorige relatie reisde ik door Thailand. Ergens in Chiang Mai zei hij eerlijk dat hij weleens een massage wilde proberen. We stonden voor zo’n louche salon. De prijslijst hing voor het raam. ‘Including happy ending’, las ik. Ik zei: ‘Getver, hier?’ Mijn vriend trok zijn schouders op en zei: ‘Laat ook maar.’"

"In ons volgende hotel ging hij echter elke dag naar het massagesalon daar. Aanvankelijk zocht ik daar weinig achter, want vijfsterren en zo, tot ik op een dag de ‘menukaart’ bestudeerde die in onze kamer lag. En jawel hoor, ook hier werden happy endings aanboden."

"Toen ik aan mijn vriend vroeg of hij daar gebruik van maakte kreeg ik een antwoord dat ik niet echt had verwacht, hij zei doodleuk: ‘Tuurlijk.’ Zo van: wat is je probleem? We kregen enorme ruzie, de rest van de vakantie negeerden we elkaar en terug thuis gekomen en geland op Schiphol heb ik hem een lang en ongelukkig leven toegewenst.”

Moraal van het verhaal: toch even oppassen als je partner zegt dat hij/zij in Thailand naar het plaatselijke massagesalon wil gaan. De kans bestaat dus dat hij/zij geen nee zal zeggen tegen een 'dessert' na de hoofdmaaltijd.

Bron: Kek Mama

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties