"Ik belandde op spoed door de gigantische pretstok van een vent. Ik ben nu bang van zo'n mastodonten!" Stories
"Ik belandde op spoed door de gigantische pretstok van een vent. Ik ben nu bang van zo'n mastodonten!"
Stories

"Ik belandde op spoed door de gigantische pretstok van een vent. Ik ben nu bang van zo'n mastodonten!"

Een bekende natuurster heeft gezworen nooit meer samen te werken met co-stars die ‘te goed voorzien zijn’, nadat ze door toedoen van een gigantische pretstok in het ziekenhuis belandde.

Alina Lopez, uit Los Angeles, vertelde de beruchte Plug Talk-podcast dat ze onlangs is teruggekeerd in de seksindustrie na een pauze. Maar voor haar terugkeer geldt één strikte regel. "Geen grote d***s meer," zei ze. "Ik wil het gewoon niet meer. De laatste keer dat ik een scène opnam met een man met een hele grote penis belandde ik in het ziekenhuis, ik had inwendige bloedingen."

Tijdens een groepsscéne

Ze moest op de eerste hulp precies toegeven hoe ze gewond was geraakt. Het incident gebeurde tijdens een groepsscène, waar de grootte van de penis van een performer haar ‘echt gekneusd’ achterliet. Alina weigerde de naam te noemen van de acteur die haar verwond had, omdat hij een ‘aardige vent’ is die niet van plan was haar pijn te doen.

Niet de grootste

Verrassend genoeg beweerde ze zelfs dat hij niet de grootste slurf heeft die ze op de set al tegenkwam. "Hij was niet zo groot als die van een acteur waarmee ik vroeger samenwerkte. Maar ik kon er vroeger veel beter tegen, ik weet het gewoon niet... " Alina gelooft nu dat ze misschien een off-day had, maar ze is bang om zoiets nog eens te proberen.

Het is niet de enige blessure die ze heeft opgelopen op de set. Aan een opname met orale seks hield ze een pijnlijke kaak en ernstig gekneusde knieën over. Een gevaarlijk beroep dus! Afsluiten doen we met nog wat leuke foto’s van Alina…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties