"Ik ben 1m95 en heb eindelijk een man gevonden die niet bang van me is. Veel mannen zijn veel te onzeker!" Stories
"Ik ben 1m95 en heb eindelijk een man gevonden die niet bang van me is. Veel mannen zijn veel te onzeker!"
Stories

"Ik ben 1m95 en heb eindelijk een man gevonden die niet bang van me is. Veel mannen zijn veel te onzeker!"

Een vrouw van 1m95 onthulde dat ze eindelijk een man heeft gevonden die om kan gaan met haar imposante lengte. Lizzy Groombridge (29) heeft in het verleden te maken gehad met ‘onzekere’ vriendjes die haar verboden hoge hakken te dragen. Maar eindelijk heeft ze de liefde gevonden bij een man die bijna een pak kleiner is dan zij en voldoende zelfvertrouwen heeft om met haar lengte om te gaan.

Lizzzy vond de liefde op Tinder bij de 30-jarige James Hitchens. Hij 'maakt zich geen zorgen' over Lizzy's lengte en zegt dat zij eigenlijk de eerste vrouw is die hij heeft gedate die langer is dan hij. Lizzy, een social media-manager, voelde zich altijd onzeker tijdens het daten vanwege het maatschappelijk stigma rond langere vrouwen en de verwachting dat de man langer moet zijn. De blondine beweert dat ze een 'beperkte keuze aan mensen' had om uit te kiezen.

"Ik wil geliefd zijn, maar niet alleen om mijn lengte"

Lizzy ontdekte dat kortere mannen niet buiten de grenzen van wat de samenleving als 'normaal' beschouwde wilden stappen en iemand langer dan zij wilden daten. Ze houdt echter juist van kortere mannen en zegt dat ze geliefd wilde worden om wie ze is en niet alleen om haar lengte. "Ik heb mijn genen te danken voor mijn lengte, zelfs mijn overgrootouders waren lang," zei Lizzy. "Daten was vroeger niet altijd gemakkelijk, vele jaren voelde ik me onzeker en alsof ik er niet bij hoorde. Het was moeilijk om oprechte mensen te ontmoeten.”

"Van sommige mannen mocht ik geen hakken dragen"

“Het stigma dat mannen langer moeten zijn, beperkte me omdat veel mannen niet buiten hun comfortzone wilden treden of wat zij beschouwden als 'normaal' volgens de samenleving. Ik heb relaties gehad waarin mijn partner zich niet zo op zijn gemak voelde bij mij, vooral in het openbaar. Bijvoorbeeld, ik kon geen hakken dragen bij hen. Ik wilde behandeld en gerespecteerd worden zoals iedere andere persoon, ongeacht mijn lengte. Ik ga niet voor mannen die alleen geïnteresseerd zijn vanwege mijn lengte. Ik ben mezelf, ik ben meer waard en heb veel meer diepgang dan alleen mijn lengteverschil."

"Kleding kopen is een ramp"

Vanwege haar lengte heeft Lizzy moeite met dingen die velen als vanzelfsprekend beschouwen, zoals kleding kopen. "Kleding is een groot probleem voor langere vrouwen, daarom werk ik momenteel aan mijn eigen kledinglijn," zei ze. "Mensen kijken ook vaak ongelovig naar mijn voeten. Schoenen kopen is inderdaad geen lachertje.” Lizzy en haar partner James zeggen dat ze 'heel gelukkig' zijn samen, maar geven toe dat ze soms met vooroordelen worden geconfronteerd in hun relatie. Ze kiezen er echter voor om eventuele haat te negeren en zich te richten op het positieve.

"We krijgen soms wel negatieve reacties"

"Mijn partner heeft nog nooit eerder een langere vrouw gedate, ik ben zijn eerste," zei Lizzy. "Hij is heel open over het feit dat veel vrouwen alleen mannen daten die langer zijn dan zij. We hebben zeer vergelijkbare opvattingen en hij houdt van me om wie ik ben. Soms krijgen we een negatieve reactie op ons als stel, het is meestal gewoon arrogantie en de verwachting dat ik mijn vriendje zal verlaten voor een groter exemplaar. Nee bedankt! Ik heb ook veel positieve reacties gehad, en heb het geluk mensen aan te trekken die me oprecht respecteren, mijn pad bewonderen en naar me opkijken,” besloot ze.

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties