"Ik ben 23, Michael 56. Hij is mijn sugar daddy en koopt me dure dingen, maar ik wil echt met hem trouwen!" Stories
"Ik ben 23, Michael 56. Hij is mijn sugar daddy en koopt me dure dingen, maar ik wil echt met hem trouwen!"
Stories

"Ik ben 23, Michael 56. Hij is mijn sugar daddy en koopt me dure dingen, maar ik wil echt met hem trouwen!"

Een 23-jarige vrouw die een relatie heeft met een man die 33 jaar ouder is dan zij, heeft haar enthousiasme over hun relatie geuit. Nicole Downs, uit Michigan, VS, gebruikte haar Instagrampagina deze week om te vieren dat ze al vijf jaar een relatie heeft met haar vriend Michael, 57. De blondine deelde verschillende foto's van zichzelf en Michael samen en vertelde haar meer dan 8.000 volgers dat ze 'niemand beter zou kunnen hebben'.

De eerste foto toonde het koppel terwijl ze samen in een buggy door een bos reden, terwijl ze op de tweede bij een meer poseerden. Michael was ook te zien terwijl hij Nicoles kat knuffelde, evenals tijdens maaltijden buitenshuis en nog enkele andere ervaringen. Nicole schreef het volgende bij de post: "GELUKKIG 5 jr JUBILEUM!!! Bedankt dat je mijn partner in het leven bent, ik kon me niemand beter wensen - gezegend."

Sugar daddy

Nicole post vaak over haar relatie met Michael op Instagram en TikTok, waarin ze hem eerder ook al als haar 'sugar daddy' omschreef. Michael geeft vaak veel geld uit aan designerkleding voor Nicole. Hij betaalde zelfs voor haar plastische chirurgieprocedures, zoals haar Botox, lipinjecties, en recentelijk, een Braziliaanse bilvergroting. Zij heeft meerdere keren gezegd dat ze met hem wil trouwen en de rest van hun leven samen wil doorbrengen.

Louis Vuitton enzovoort

"Vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten zijn we onafscheidelijk geweest, ik heb hem nooit iets over hem gepost vanwege ons leeftijdsverschil en wilde niet omgaan met de negativiteit van anderen. Maar dit is mijn leven en ik doe nu wat mij gelukkig maakt, " zei Nicole. In een recente TikTok-video was Nicole nog enthousiast over de items die Michael in de loop der jaren voor haar heeft gekocht, waaronder meerdere Louis Vuitton tassen en veel kleding van Forever 21. Meningen graag...?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties