"Ik ben 40, maar zie er 20 uit. Daten is echt moeilijk, omdat ik vooral veel jonge veulens aantrek" Stories
"Ik ben 40, maar zie er 20 uit. Daten is echt moeilijk, omdat ik vooral veel jonge veulens aantrek"
Stories

"Ik ben 40, maar zie er 20 uit. Daten is echt moeilijk, omdat ik vooral veel jonge veulens aantrek"

Een vrouw die zelf vindt dat ze er bijna de helft jonger uitziet dan dat ze is, zegt dat haar jeugdige uiterlijk haar liefdesleven bemoeilijkt omdat ze voortdurend wordt benaderd door mannen die ‘te jong’ voor haar zijn.

Vastgoedmakelaar Jessenia, uit New Jersey, VS, is 39 jaar oud, maar zegt dat mensen vaak denken dat ze eigenlijk maar 20 is. Hoewel het misschien als een vleiend compliment lijkt, beweert ze dat het verward worden met een ‘typische’ 20-jarige het vinden van de ware liefde onmogelijk maakt. “Ik word meer bekeken door jongere mannen dan door mannen van mijn leeftijd,” vertelde ze. “En als ik flirt met mannen van mijn leeftijd, dan word ik vaak afgewezen omdat ze denken dat ik te jong ben voor hen.”

"Daten is voor mij een gigantische uitdaging!"

"Daten is al moeilijk genoeg. Maar voor mij is het door mijn jonge looks altijd al een gigantische uitdaging geweest,” klonk het. “Sommige vrouwen zouden het misschien leuk vinden om door jonge mannen benaderd te worden, maar laat ons eerlijk zijn… Hoeveel van die jonge veulens hebben hun leven al op orde? En als er één ding is dat ik heb geleerd, is dat een man zijn leven op orde moet hebben om in vrede met zichzelf te zijn en veiligheid en stabiliteit in het leven van een vrouw te brengen."

"Jij bent een rode vlag!"

Uiteraard kwamen er heel wat reacties op de onthullingen van Jessenia. Iemand zei: “Ben ik de enige die vindt dat ze er wél 40 uitziet en geen 20!?” Iemand anders reageerde: "Wanneer je 39 bent en nog steeds aandachtzoekend gedrag vertoont. Voor mij ben jij een rode vlag!” Maar er waren ook volgers die positief reageerden, zoals: “Je ziet er geweldig uit, ga zo door meid!!!" Maar oordeel hieronder vooral zelf…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties