"Ik ben 51 en heb al 180 vrouwen zwanger gemaakt. Toch ben ik nog steeds vrijgezel" Stories
"Ik ben 51 en heb al 180 vrouwen zwanger gemaakt. Toch ben ik nog steeds vrijgezel"
Stories

"Ik ben 51 en heb al 180 vrouwen zwanger gemaakt. Toch ben ik nog steeds vrijgezel"

Een Britse spermadonor, verantwoordelijk voor meer dan 180 zwangerschappen bij vrouwen die zijn zaad hebben gebruikt, uit zijn frustratie over zijn langdurige vrijgezellenbestaan. De 51-jarige Joe uit Newcastle beweert dat vrouwen hem niet willen vanwege zijn onconventionele levensstijl. "Het is lastig om iemand te vinden die mijn levensstijl kan accepteren," vertelt Joe aan The Sun.

"Vrouwen zeggen aanvankelijk dat het geen probleem is, maar het maakt hen jaloers. Een vrouw wil een man die toegewijd is aan haar en het kind, maar ik heb meer dan 180 kinderen." Joe heeft zichzelf de bijnaam 'de engel van het noorden' gegeven vanwege zijn inzet voor vrouwen die graag zwanger willen worden. In slechts 13 jaar heeft hij meer dan 180 kinderen verwekt.

"Ik ben 51 en heb al 180 vrouwen zwanger gemaakt. Toch ben ik nog steeds vrijgezel"

Geen financiële vergoeding

Wat het verhaal nog opmerkelijker maakt, is dat Joe geen financiële vergoeding ontvangt voor zijn diensten. Hij reist de wereld rond, van de Verenigde Staten tot Singapore, om zijn zaad te doneren. Hij biedt zijn hulp gratis aan, aangezien steeds meer vrouwen particuliere spermadonoren benaderen om de kosten van kunstmatige inseminatie en in vitro fertilisatie te vermijden, wat in de Verenigde Staten al snel tot 11.000 dollar kan oplopen.

Geen anonieme donor

Joe is geen anonieme donor en beweert contact te hebben met ongeveer 60 van de 180 kinderen. "Sommige kinderen zie ik dagelijks, anderen spreek ik via WhatsApp." Joe hoopt ooit een vrouw te ontmoeten die hem accepteert zoals hij is. De vrouw moet echter een kinderwens hebben en begrijpen dat hij al 180 kinderen heeft. "Dat is voor mij belangrijk, omdat ik mijn kinderen vaak zie," besluit Joe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties