"Ik ben een hete cougar die er op los swingt. Nu heb ik een nieuw trucje om jongere mannen te verleiden" Stories
"Ik ben een hete cougar die er op los swingt. Nu heb ik een nieuw trucje om jongere mannen te verleiden"
Stories

"Ik ben een hete cougar die er op los swingt. Nu heb ik een nieuw trucje om jongere mannen te verleiden"

Een voormalige verpleegster die haar carrière opgaf om pikante online content te maken, zegt dat ze de perfecte manier heeft gevonden om jongere mannen te verleiden. In een recente Instagrampost danst Jessika Rains aan de rand van het zwembad in een badpak met luipaardprint. De moeder van vier kinderen én oma heeft de korte clip als bijschrift meegegeven: "Tan lines zijn mijn officiële nieuwe welpenaas."

En de ‘cougar’ had het niet mis, want in het commentaargedeelte van de video stonden een heleboel potentiële ‘welpen’ in de rij. Haar korte video werd duizenden keren geliked en veel kijkers deden hun zegje. Iemand zei: "Wat is de leeftijdsgrens om een welp te worden? Ik vraag het mezelf!!!" Terwijl een ander toevoegde: "Ik ben gevallen voor je aas!” Na twee decennia in ziekenhuizen te hebben gewerkt, maakte Jessika de lucratieve overstap om vijf keer meer te verdienen in de porno-industrie.

"Toen mijn zelfvertrouwen groeide, begonnen we eraan..."

Ze zegt dat toen haar kinderen uit huis gingen, ze meer tijd had om zich op zichzelf te concentreren en haar seksualiteit te vinden. Tijdens een gesprek met Daily Star onthulde ze dat haar verandering van carrière begon op een moment dat ze een laag zelfbeeld had en ongeveer 20 kilo meer woog. Ze zei dat ze een Instagram-account had aangemaakt en foto's van zichzelf begon te posten in sexy poses en outfits. Maar toen haar zelfvertrouwen groeide, besloten zij en haar man een aspect van hun privéleven met de rest van de wereld te delen.

"We waren al swingers voordat we met OnlyFans begonnen," zei ze. "Dus het ter sprake brengen van dat gesprek was niet zoiets als 'hé, laten we met andere mensen naar bed gaan'. Het was zoiets als 'hey, we hebben op dit moment echt goede seksuele energie, denk je dat andere mensen het zouden willen zien of ons in dezelfde kamer zouden willen laten?'. Zo kwam die levensstijl ter sprake, zoiets als 'laten we seks hebben in dezelfde kamer als een ander stel, zodat we kunnen kijken of bekeken worden'. En van daaruit is het geëscaleerd."

"We vinden het ok om elkaar te delen met anderen"

"Ik was geen contentmaker die zei 'laten we seks gaan hebben met andere mensen'. We ontwikkelden een relatie waarin we het goed vonden om elkaar te delen. En dan verdienen we er ook nog geld mee, iets wat veel mensen willen." De zelfbenoemde GILF, uit het zuidwesten van Florida, dook voor het eerst in de industrie in 2020, tijdens de pandemie. Ze zegt dat ze meer dan twee jaar jongleerde met twee jobs voordat ze de sprong waagde en zich fulltime op haar pikante carrière stortte. Jessika onthulde dat haar man helpt met filmen als er andere mensen bij betrokken zijn.

"Door ons krijgen ook anderen zin in swingen"

"Hij is erg actief in dat deel," zei ze. "We filmen samen, mensen vinden dat geweldig. Ze houden van ons samen. Maar ik denk dat de meeste mensen als ze horen dat ik een swinger ben of dat we swingers zijn, dat ze daar zelfs een beetje meer zin in krijgen. Omdat mensen echt helemaal opgaan in die levensstijl en zoiets hebben van ‘ wow, mensen kunnen in een huwelijk zitten en elkaar toch op intieme manieren delen met anderen'.Het is niet emotioneel, het is gewoon seksuele energie, waarbij voor sommige fantasieën meer dan één persoon nodig is,” besloot Jessika.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties