"Ik ben een plus size model van 120 kilo, maar kan elke man stelen van zijn vrouw. Ik ben echt zo heet!" Stories
"Ik ben een plus size model van 120 kilo, maar kan elke man stelen van zijn vrouw. Ik ben echt zo heet!"
Stories

"Ik ben een plus size model van 120 kilo, maar kan elke man stelen van zijn vrouw. Ik ben echt zo heet!"

Een plus size model, bekend om haar zelfvertrouwen over haar lichaam, heeft onthuld dat ze geen moeite heeft met daten. Olivia, die op Instagram bekend staat als @oliviasworld95 en op TikTok als @oliviasworld95_, stuurt momenteel schokgolven door het internet - met meer dan 900.000 volgers over beide platforms. En ze heeft onthuld dat ze net zo populair is bij mannen als op sociale media. Olivia zegt dat ze ondanks haar meer dan 120 kilo geen problemen heeft om 'een man bij zijn vrouw weg te stelen’.

Het plus size model deed de bewering in een TikTok-video, waarin ze haar bewonderaars vertelde: "Ik heb misschien een flinke kont, maar ik heb nog nooit moeite gehad om een man te veroveren." De korte clip, waarin ze strakke zwarte sportkleding droeg, ging snel viraal - met tienduizenden likes. En velen waren dol op haar zelfvertrouwen. Iemand schreef: "Zelfs de mannen die nooit van vollere vrouwen hielden, zullen gek zijn van jou! We zijn allemaal mooi op onze eigen manier! Zo moe van de haat jegens ons, vollere vrouwen!"

"We zijn zo heet!"

Olivia antwoordde: "Ja!!!! En het is oké dat mensen voorkeuren hebben, maar wij zijn zo heet en hebben geweldige persoonlijkheden." Een andere fan vroeg haar: “Moet je veel mannen afwijzen?” Waarop Olivia antwoordde: “Elke dag!” Nog iemand anders zei: "Ga ervoor meid!!" Olivia plaatste ook een pittige clip waarin ze sarcastisch grapte dat ze een "gebroken hart" had door al die mannen die zeggen dat ze 'geen dikke meisjes daten'. Terwijl ze in een andere clip zei dat jongens die nog nooit met een 'dik meisje' hebben gedate, nog niet 'in de hemel' zijn geweest.

Populair plus size model op de sociale media

Maar niet alles draait om haar liefdesleven. Olivia plaatst ook berichten over hoe je zelfverzekerd kunt zijn als een 'vollere vrouw'. Ze spoorde andere dames aan om te stoppen met piekeren over hun lichaamsonzekerheden, omdat dat hen ervan weerhoud hun beste leven te leiden. Naast haar TikTok-pagina deelt het plus size model ook glamoureuze foto's van zichzelf in strakke outfits, lingerie en badkleding op Instagram. En hieronder hebben we er daarvan enkele verzameld voor jullie…

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties