"Ik ben een trans Barbie. Mensen zeggen dat mijn verloofde homo is, maar hij valt niet op mannen!" Stories
"Ik ben een trans Barbie. Mensen zeggen dat mijn verloofde homo is, maar hij valt niet op mannen!"
Stories

"Ik ben een trans Barbie. Mensen zeggen dat mijn verloofde homo is, maar hij valt niet op mannen!"

Voormalig steigerbouwer David ontmoette zijn verloofde Ayla bijna 18 maanden geleden via Instagram. Maar het OnlyFans-model moest iets bekennen: "Ik was ongelooflijk nerveus om David te vertellen dat ik trans ben," onthulde Ayla. Ze vertelde de Love Don’t Judge-podcast dat ze verwachtte een negatieve reactie te krijgen van David, maar die kwam er niet. "Het was nooit een issue voor mij, ik heb haar alleen als vrouw gezien,” zei David.

Ayla's ‘reis’ heeft verregaande plastische chirurgie met zich meegebracht, waaronder een operatie om haar 32J-buste te krijgen: "Er is veel werk geweest om mijn borsten groter te krijgen. Ik heb me eigenlijk altijd al aangetrokken gevoeld tot een ‘plastische’ look, maar de chirurgie is wel een tikkeltje verder gegaan dan ik had gepland.” Ayla financiert haar vele ingrepen met de hulp van haar OnlyFans account, en nu doet David met haar mee.

"Het verandert niet wie ik ben"

David legde uit: "Ik wist dat Ayla solo adult content deed en we wilden het echt samen doen. Het gaf ons meer flexibiliteit en meer tijd samen - meer echt leven. We doen het graag." Ayla, die opgroeide op het afgelegen Schotse eiland Skye, voegde eraan toe: "We zien er samen ook goed uit, dus waarom niet? David en ik hadden al een paar video's gedaan, maar ik wilde niets meer doen voordat ik geopereerd was."

"Ik begon mijn transitie sociaal toen ik 24 was, daarna chirurgisch toen ik 26 was. Ik trad toen al een paar jaar op als travestiet. Er kwam toen een jongen naar me toe die ik niet kende. Hij zei: 'Je zou een transitie moeten ondergaan, je zou zoveel gelukkiger zijn.' De volgende dag deed ik de drag niet meer af. Ik herinner me dat ik gewoon naar buiten ging met mijn pruik op en dat was het." Ayla zei dat haar transitieoperatie ‘letterlijk leven of dood’ voor haar was, maar het verandert niet wie ze is.

"Ik voel me niet aangetrokken tot mannen"

"Ik ben nog steeds een goed, echt authentiek persoon en ik kan aan de buitenkant zo nep zijn als ik wil,” zei ze. Ayla, die zichzelf omschrijft als een ‘trans Barbie’, vertelde dat zowel zij als David online met wrede kritiek te maken krijgen, maar dat ze niemand hun toekomstige geluk in de weg zullen laten staan. David is optimistisch dat hij en Ayla zich samen zullen settelen en kinderen zullen krijgen. “Hier en daar hoor je zeggen dat ik een homo ben,” zei David. “Maar voor mij is Ayla en vrouw en daarmee uit. Ik voel me niet aangetrokken tot mannen!”

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties