"Ik ben getrouwd met een lappenpop. Ze liet nu mijn naam op haar arm tatoeëren" Stories
"Ik ben getrouwd met een lappenpop. Ze liet nu mijn naam op haar arm tatoeëren"
Stories

"Ik ben getrouwd met een lappenpop. Ze liet nu mijn naam op haar arm tatoeëren"

Een kerel die met een mensgrote lappenpop is getrouwd, heeft een nieuwe video geplaatst van zichzelf en zijn ‘vrouw’ nadat ‘zij’ zijn naam op haar arm heeft laten tatoeëren. Cristian Montenegro, afkomstig uit Bogota, Colombia, haalde onlangs het nieuws nadat hij onthulde dat hij en zijn partner, Natalia, hun derde lappenpopbaby in de wereld hadden verwelkomd.

Hun bizarre relatie werd nu nog eens extra in de verf gezet doordat de naam van Cristian nu in het groot pronkt op de arm van Natalia. Cristian plaatste deelde een filmpje en schreef: "Mijn vrouw Natalia Ortiz heeft een tatoeage. Mijn naam was mooi." Enkel mensen op de sociale media zagen de ‘lieflijke’ kant van de zaak, anderen dan weer niet echt.

"Ik ben getrouwd met een lappenpop. Ze liet nu mijn naam op haar arm tatoeëren"

"Die heeft hulp nodig"

Iemand schreef: "Jullie bekritiseren hem, maar ik wed dat jullie vriendinnen dat niet voor je doen." Maar iemand anders zei dan weer: “Deze man heeft dringend professionele hulp nodig!” Ten slotte schreef iemand: “Eenzaamheid is geen grap. Denk twee keer na voor je hiermee lacht.” In april van dit jaar kwamen Cristian en zij ‘echtgenote’ al eens in het nieuws.

'Gezondheidsproblemen'

In een online gedeelde video liet Cristian zijn ‘vrouw’ zien die achterin een ambulance lag terwijl hulpverleners voor haar zorgden. In de video is te horen hoe hij zegt: "Ze had hoofdpijn en viel flauw. Ik belde jullie omdat ik niet wil dat ze sterft, ze is de moeder van mijn dochter.” De hulpverlener antwoordt: "We gaan haar naar het ziekenhuis brengen en ervoor zorgen dat het goed met haar gaat, ik ga haar vitale functies controleren,” terwijl hij probeert zijn lach in te houden. Ook hier waren de commentaren weer navenant. We gaan ze jullie maar besparen!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties