"Ik ben verslaafd aan het ruiken aan tonijn. Probleem is dat ik daardoor moeilijk een lief vindt" Stories
"Ik ben verslaafd aan het ruiken aan tonijn. Probleem is dat ik daardoor moeilijk een lief vindt"
Stories

"Ik ben verslaafd aan het ruiken aan tonijn. Probleem is dat ik daardoor moeilijk een lief vindt"

We hebben allemaal wel onze eigen neigingen en trekjes, maar vaak zijn deze onschuldig van aard. Nu ja, bij ons toch, van jullie weten we dat natuurlijk niet. Misschien hebben jullie wel een soort van, euhm… ‘afwijking’ zoals ene Tyler. Deze Amerikaan, heeft een bijzondere gewoonte ontwikkeld: het ruiken aan tonijn. En dat zorgt voor de nodige problemen…

Deze opmerkelijke verslaving van 'Tuna Tyler' leidt tot allerlei problemen in zijn leven, met name in zijn liefdesleven. Hij deelde zijn verhaal bij TLC. De obsessie van Tyler heeft aanzienlijke gevolgen. In een aflevering van My Strangest Addiction: Still Addicted? op TLC onthult Tyler dat hij dagelijks geniet van het ruiken aan tonijn, vanaf het moment dat hij opstaat tot hij gaat slapen.

(lees verder onder de video)

"Ik zie er niks verkeerd aan"

De beelden tonen hoe deze verslaving tot ongemakkelijke situaties leidt, zoals verbaasde blikken van serveersters. Desondanks lijkt Tyler hierdoor niet te worden afgeschrikt. Hij verklaart zijn liefde voor tonijn zonder aarzeling: "Ik sta bekend als Tuna Tyler, en ik ben verslaafd aan het ruiken van tonijn. Mensen die me in het openbaar aan tonijn zien snuffelen, zullen wellicht denken dat ik een beetje anders ben." Echt!?

Ondanks dat, maakt het hem niets uit: "Het kan er vreemd uitzien voor anderen, maar ik zie er niets verkeerds aan,” zegt Tyler. Hij zorgt er altijd voor dat hij een blik tonijn bij zich heeft, zodat hij nooit afstand hoeft te nemen van zijn geliefde geur. De invloed van deze obsessie op zijn liefdesleven wordt duidelijk in een ander fragment. Hierin bespreekt Tyler zijn verslaving met zijn vrienden, die twijfelen aan zijn kansen op een relatie omdat ‘vrouwen niet vallen voor mannen die aan en naar tonijn ruiken’. Goed punt!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties