"Ik betaalde 15.000 euro om de grootste borsten van de VS te hebben. Het werd een ware hel!" Stories
"Ik betaalde 15.000 euro om de grootste borsten van de VS te hebben. Het werd een ware hel!"
Stories

"Ik betaalde 15.000 euro om de grootste borsten van de VS te hebben. Het werd een ware hel!"

Een model dat ervan droomde de grootste borstimplantaten (van wettelijk formaat) in de Verenigde Staten te hebben, heeft onthuld dat ze deze alweer heeft laten verwijderen. Het Cubaans-Amerikaanse Instagram-model Neyleen Ashley zei dat ze ondraaglijke pijn had nadat ze van een G- naar een H-cup was gegaan en ze besloot uiteindelijk om haar buste weer te laten verkleinen.

De 33-jarige, die tot 1.000 euro per social media post verdient en 2,5 miljoen volgers heeft op het platform, zei dat ze er altijd van droomde om de grootste borsten in de VS te hebben. Neyleen wilde een zandloperfiguur hebben en als jong meisje propte ze haar beha vol met papier en droeg ze dubbele push-up beha's om de illusie van een ‘gewelfd silhouet’ te creëren. Toen ze 18 werd, trok ze eindelijk de stoute schoenen aan en onderging ze haar eerste borstcorrectieoperatie.

15.000 euro voor drie borstvergrotingen

Daarna ging Neyleen door met het vergroten van haar borstomvang met nog twee operaties. Ze spendeerde maar liefst 15.000 euro aan drie borstvergrotingsoperaties en bereikte uiteindelijk de maximaal toegestane borstomvang in de VS. Terwijl ze haar droom bereikte - 1250CC implantaten die ongeveer overeenkomen met een G of H cupmaat - werd Neyleen echter de afgelopen jaren geplaagd door verschillende bijwerkingen.

Na lang wikken en wegen besloot de moeder van twee opnieuw onder het mes te gaan, dit keer om de implantaten te laten verwijderen. Onlangs deelde ze haar vreugde met haar 1,5 miljoen TikTok volgers en onthulde ze dat ze nu helemaal natuurlijk is. Neyleen had eerder haar gezondheidsproblemen gedeeld in een serie openhartige video's op het platform, waarin ze migraine beschreef die zo ernstig was dat ze haar dagelijks leven verstoorde.

(lees verder onder de foto)

Vreselijke migraine

"Ik heb al een tijdje vreselijke migraine, maar de afgelopen drie jaar is het erger geworden," zei ze. "Ik heb bijna dagelijks last van spanning in mijn bovenste schouders en pezen en het voelt alsof mijn nek en schouders worden uitgerekt. Bovendien belemmeren mijn borstimplantaten me bij het hardlopen en sporten. Ik overweeg om ze helemaal te verwijderen en te kiezen voor een vettransplantatie of een kleiner implantaat.”

“Meerdere artsen hebben me verteld dat dit een aanzienlijke chirurgische ingreep zou zijn waarbij veel weefsel verwijderd zou moeten worden en waarbij littekens zichtbaar zouden worden,” ging ze verder. Helaas was dit niet de eerste keer dat Neyleen te maken kreeg met complicaties bij een borstvergroting. Haar eerste operatie, die plaatsvond toen ze 18 was, resulteerde in ongelijke borsten. “Mijn verhaal is een waarschuwing voor de risico's van onder het mes gaan om cosmetische redenen,” besloot ze.

Hieronder nog wat leuke foto's van Neyleen:

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties