"Ik deed het 5 keer in één nacht met de lerares van mijn zoon. Ik durf me niet meer vertonen op school" Stories
"Ik deed het 5 keer in één nacht met de lerares van mijn zoon. Ik durf me niet meer vertonen op school"
Stories

"Ik deed het 5 keer in één nacht met de lerares van mijn zoon. Ik durf me niet meer vertonen op school"

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze een vraag van een man die het nogal gezellig maakte met de lerares van zijn zoon...

“Ik sliep met de lerares van mijn zoon na de eindejaarspicknick van afgelopen schooljaar. Ze kwam naar mijn huis toen mijn zoon al sliep en we genoten van een heerlijke passionele nacht,” onthulde de man. “We scheurden elkaars kleren van het lijf. Ik gaf toe dat ik al heel lang op haar viel en ze noemde me een hengst. We hebben vijf keer gevreeën. Haar in mijn armen houden voelde als de gewoonste zaak van de wereld en we huilden allebei toen ze bij zonsopgang wegglipte.”

"Wat als mensen roddelen?"

“Nu ben ik dit schooljaar doodsbang om mijn kop te laten zien op school. Wat als mensen roddelen? Wat als ze me negeert?” ging hij verder. “Ze is de hele zomer in het buitenland geweest om haar ouders te bezoeken. Er is geen contact geweest tussen ons. Ik heb een paar sms'jes gestuurd, maar geen antwoord gekregen. Misschien is het signaal daar slecht, of ontwijkt ze me? Misschien heeft ze spijt van onze nacht vol lust? Ik ben helemaal opgewonden, maar ook in de war.”

De man vertelde dat het enige dat hij wil, is dat de twee fulltime samen kunnen zijn. Maar hij beseft dat er veel obstakels op de weg zijn. “We wonen in een kleine gemeenschap waar veel geroddeld wordt. Ik ben pas gescheiden en alleenstaande vader. Mijn vrouw heeft me in 2021 verlaten voor een ander en is naar het buitenland verhuisd,” zei hij. “Toch weet ik dat bepaalde buren en ook moeders van andere kinderen op school mij de schuld geven van de breuk en suggereren dat ik harder had moeten werken om mijn huwelijk te redden.”

"Hoe moet ik me gedragen dit schooljaar!?"

“Ik vind dat oneerlijk omdat niemand weet wat er zich achter gesloten deuren afspeelt of hoeveel pijn mijn vrouw me heeft gedaan en hoe vernederd ze me heeft,” klonk het. “Nu ik iemand heb ontmoet die ik echt leuk vind, heb ik het gevoel dat ik me op verboden terrein begeef - maar ik heb toch zeker recht op liefde. Nu het nieuwe schooljaar goed anderhalve maand aan de gang is, weet ik niet waar ik aan toe ben en de ongerustheid verplettert me. Hoe moet ik me gedragen? Wat moet ik tegen haar zeggen?”

Zoals altijd had ‘good old’ Jane wel wat advies voor de man. In de eerste plaats vindt ze het raar dat hij de ganse zomer niks hoorde van de lerares. “Zelfs als het signaal slecht is waar ze is, kan ze dan geen brief of zelfs geen ansichtkaart sturen? Ik dring er bij je op aan om uiterst voorzichtig te werk te gaan,” raadde ze aan. “Laat je zoon niet merken dat je je ongerust voelt, want hij is vast ook ongerust over een nieuw schooljaar en niets mag hem stress bezorgen. Houd je zenuwen in bedwang, concentreer je op zijn behoeften en kijk wat er gebeurt. Vergeet niet dat je voormalige geliefde een professionele vrouw is die heel zwaar werk doet.”

"Hou je hoofd koel!"

“De schoolpoort kan een zeer beladen omgeving zijn waar roddels en jaloezie welig tieren, dus wees discreet. Als jouw stad al een soort goudvissenkom is, moet je het hoofd koel houden. Wees voorbereid op de mogelijkheid dat ze spijt heeft van jullie passionele avond - we kunnen allemaal van gedachten veranderen. Wacht tot ze naar je toe komt. Helaas, als ze dat niet doet, schrijf deze episode dan op als ervaring en ga op zoek naar liefde buiten het klaslokaal.”

(Bron: Daily Star)

(Intropic:Image by stockking on Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties