"Ik deel mijn echtgenoot met een andere vrouw. Ze woont bij ons en de kinderen vinden het ok" Stories
"Ik deel mijn echtgenoot met een andere vrouw. Ze woont bij ons en de kinderen vinden het ok"
Stories

"Ik deel mijn echtgenoot met een andere vrouw. Ze woont bij ons en de kinderen vinden het ok"

Een moeder die haar man deelt met een andere vrouw zegt dat hun kinderen ‘ervan genieten twee moeders te hebben’. Giselle en Gilbert Gomez, 34 en 38, zijn getrouwd en hebben samen drie kinderen, maar ze hebben polyamorie omarmd nadat ze verliefd werden op Monica Sandoval.

Monica, 37, werkte bij Dunkin' Donuts toen ze in 2015 op een date ging met Gilbert, zonder te beseffen dat hij nog steeds getrouwd was. Maar later werd ze voorgesteld aan zijn vrouw voordat ze zwanger werd van Gilberts kind. Nu, negen jaar later, zitten ze naar eigen zeggen in een ‘liefdevolle relatie’. De drie wonen samen in een huis, waar Gilbert kan kiezen met welke partner hij slaapt.

"We zijn heel belangrijk voor elkaar"

En in een gesprek met Daily Star over de "diepgaande" dynamiek zei Giselle: "Onze drie oudere kinderen begrijpen onze relatie en vinden het geweldig om twee moeders te hebben. Onze jongere kinderen begrijpen het niet echt, maar ze weten dat ze twee moeders hebben en zijn daar blij mee. We hebben al een lange weg afgelegd en het is een grote verrassing hoe we nog steeds floreren. Naarmate we samen zijn gegroeid, hebben we geleerd hoe belangrijk we voor elkaar zijn en we zijn er trots op."

"Samenwerken als een team is essentieel"

Monica matchte met vastgoedbeheerder Gilbert op een datingsite voordat hij uiteindelijk eerlijk was over nog steeds getrouwd te zijn met zijn vrouw. Ze werd al snel voorgesteld aan Giselle - en het trio realiseerde zich al snel dat ze iets bijzonders hadden. Terugblikkend op de afgelopen jaren van hun ‘driehoeksrelatie’ zei Giselle: "Het beste eraan is de extra steun en de extra liefde, en ook de financiële steun en meer avonturen. Het is een diepgaande levenservaring. We geven tijd aan elkaar en respecteren elkaar, en samenwerken als een team is essentieel.”

"Onze families steunen ons"

Giselle zei dat hun families hun unieke levensstijl ondersteunen en dat ze er openlijk over praten op sociale media. Wat betreft negatieve reacties, voegde ze toe: "We hebben tot nu toe geen negatieve feedback gekregen. Maar zelfs als dat zo was, zouden we er geen aandacht aan besteden, want er zullen altijd mensen zijn die niet blij zijn met onze relatie, maar dat zal ons er niet van weerhouden om onze liefde en ons gezin te delen.”

"Er is geen jaloezie"

Giselle en Monica hebben aparte slaapkamers en Gilbert kan slapen waar hij wil, maar de moeder van drie benadrukte dat er geen gevoelens van afgunst zijn. "Jaloezie is geen probleem meer in onze relatie, omdat we er tijdens de pandemie veel van hebben overwonnen. We zijn dichterbij gekomen en begrijpen onze persoonlijke ruimte en respecteren elkaar, en we hebben geen grenzen en alles is bespreekbaar,” besloot ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties