"Ik doe het met andere vrouwen en mijn vriend vindt dat heerlijk. Toen ik hem liet meedoen, ging het fout..." Stories
"Ik doe het met andere vrouwen en mijn vriend vindt dat heerlijk. Toen ik hem liet meedoen, ging het fout..."
Stories

"Ik doe het met andere vrouwen en mijn vriend vindt dat heerlijk. Toen ik hem liet meedoen, ging het fout..."

Ruby Drew, een pikante contentmaker die voor haar werk met andere vrouwen slaapt, zegt dat haar vriend het heerlijk vindt om te zien hoe ze heet en stomend wordt met andere dames. Maar het ging echter niet zo goed toen ze hem er ook bij betrok…

De 20-jarige brunette uit Australië zei dat haar man haar graag laat experimenteren met andere vrouwen. Maar terwijl het voor hem 'als Kerstmis' is, raakt ze niet zo opgewonden als ze hem met andere vrouwen ziet. Ruby begon met het online verkopen van pikante content nadat ze haar ex aan de deur zette, die geen fan was van haar vorige job als stripper. Ze zei: "Ik ging door een fase van zelfliefde toen ik met mijn contentpagina begon en daten was niet mijn prioriteit.”

"Ik had een toxische relatie achter de rug"

"Ik had net een behoorlijk toxische relatie achter de rug, waarin mijn partner een hekel had aan wat ik deed voor werk en ik begon met mijn account zodra we uit elkaar gingen, deels uit wrok. Ik hield ervan om me op mezelf te richten en mijn carrière op te bouwen. En toen ontmoette ik mijn huidige vriend.” Ondanks dat daten op dat moment niet haar focus was, voelde Ruby zich al na een paar dagen aangetrokken tot Jakob.

"Hij vindt het heerlijk om me bezig te zien met andere vrouwen"

"Gelukkig was hij erg behulpzaam,” vertelde ze. “Hij vond het cool dat ik zoveel vrijheid had om mijn interesses na te streven... Hij was gewoon blij om me gelukkig te zien." Jakob vond het ook leuk om te zien hoe Ruby samen met andere vrouwen content creëerde. "Mijn video's met andere meisjes bekijken, is als Kerstmis voor hem," zei ze. "Ik hou ook van vrouwen, en toen ik hem vertelde dat het iets was wat ik meer wilde ontdekken, had hij zoiets van: 'Dat is zo heet als f***. Doe maar, geen probleem.'"

"Ik maakte een grote fout!"

Toen, aangespoord door zijn interesse, besloot Ruby hem bij de daad te betrekken. "We begonnen te experimenteren met een paar triootjes," zei ze. "We hadden de regel dat hij alleen mij mocht aanraken en penetreren. Maar op een avond was ik een beetje aangeschoten en zei ik dat ik het goed vond dat hij seks had met het andere meisje. Het is echt moeilijk om te weten waar je je goed bij voelt totdat je op het moment zelf bent. En die ene keer dat ik besloot de 'coole vriendin' te zijn en hem seks liet hebben met een andere vrouw, was een grote fout.”

"Ik ben echt jaloers als hij met andere vrouwen omgaat"

“Ik huilde de hele volgende dag. Ik reed naar de fitness om het er allemaal wat af te sporten, maar kreeg het beeld niet uit mijn hoofd. Vanaf nu doen we dat dus nooit meer!” Ruby zegt dat je in elke relatie met aspecten van niet-monogamie open met elkaar moet praten en veel moet proberen. "Er zijn veel dingen waar we ons goed bij voelen en die tegenintuïtief lijken," zegt ze. "We zijn naar seksclubs geweest waar mensen ons bekeken, maar ik kan jaloers worden als hij met andere vrouwen omgaat. Ik vind het prima als Jakob toekijkt hoe ik seks heb met andere vrouwen, zolang hij zich maar op mij concentreert terwijl we het doen,” besloot ze.

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties