"Ik doe vier keer per week speciale oefeningen in de fitness om uit te pakken tijdens huwelijksnacht" Stories
"Ik doe vier keer per week speciale oefeningen in de fitness om uit te pakken tijdens huwelijksnacht"
Stories

"Ik doe vier keer per week speciale oefeningen in de fitness om uit te pakken tijdens huwelijksnacht"

Een man heeft de afgelopen twee jaar intensieve dagelijkse ‘huwelijksworkouts’ gedaan, zodat hij in topvorm is voor zijn toekomstige vrouw op hun huwelijksnacht. Jonathan Louis, 24 jaar oud, is een toegewijde christen die al drie jaar geen seks heeft gehad. Hij is nog nooit intiem geweest met zijn 23-jarige verloofde Naya Ford, die hij in juli 2022 heeft ontmoet en in mei van dit jaar ten huwelijk heeft gevraagd.

Sinds ze verloofd zijn, is hij intensief gaan sporten om zich voor te bereiden op hun bruiloft en huwelijksnacht. Jonathan neemt onder andere supplementen waarvan wordt gezegd dat ze helpen in de slaapkamer en het libido verhogen, en hij doet verschillende oefeningen om alle juiste spiergroepen te trainen. Hij heeft ook zijn cardio-training opgevoerd, zodat hij ‘niet buiten adem raakt’ tussen de lakens. Hoewel ze nog geen datum hebben vastgesteld, mikt het koppel op 2025 gevolgd door een huwelijksreis in Zuidoost-Azië of Griekenland.

"Je lichaam is een tempel"

Ondanks dat het meer dan een jaar verwijderd is, wil Jonathan dat zijn eerste nacht met zijn partner Naya, die influencer is, aan al hun verwachtingen voldoet. Hij zei: "Als christenen geloven we dat je lichaam een tempel is en dat in het huwelijk een man en vrouw elkaar hun lichamen geven. Dus ik wil haar mijn beste geven en ervoor zorgen dat ze tevreden is met wat ze ziet. Ik geloof dat de eerste keer een ervaring zal zijn, met alle opwinding van de huwelijksplanning enzovoort. Onze eerste nacht zal de kers op de taart zijn!"

Naya heeft ook getraind om in vorm te zijn, waarbij Jonathan haar elke stap van de weg heeft geholpen. Ze voegde eraan toe: "Voor mij is het net zoveel voorbereiding voor de trouwdag als voor de huwelijksreis - ik moet er bijvoorbeeld goed uitzien in mijn jurk. Maar ik kijk er zeker ook naar uit om voor de eerste keer samen seks te hebben - dit wachten is niet leuk." Jonathan en Naya hebben beiden in het verleden seks gehad met andere mensen, maar sinds ze elkaar hebben ontmoet, hebben ze zich van seks onthouden.

"Het gaat niet alleen om de slaapkamer"

Jonathan zei dat wachten tot het huwelijk niet gemakkelijk is geweest en dat het momenten van verleiding met zich heeft meegebracht, maar dat ze beiden ‘sterk’ zijn geweest. Om nu in topvorm te zijn voor hun eerste keer, gaat Jonathan tot vier keer per week naar de fitness. Hij heeft ook persoonlijke trainingssessies met Naya gedaan. "Het doel is om in mijn beste vorm te zijn - ik wil goed voor haar zijn zodat ze van mijn lichaam kan genieten. Het gaat niet alleen om de slaapkamer - ik wil de beste persoon zijn die ik voor haar kan zijn, zowel fysiek, mentaal als emotioneel,” besloot hij.

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties