"Ik domineer graag mannen, soms laat ik ze zelfs schoonmaken. Ik krijg daar gemakkelijk 70 org*smes van!" Stories
"Ik domineer graag mannen, soms laat ik ze zelfs schoonmaken. Ik krijg daar gemakkelijk 70 org*smes van!"
Stories

"Ik domineer graag mannen, soms laat ik ze zelfs schoonmaken. Ik krijg daar gemakkelijk 70 org*smes van!"

Een seks- en relatiecoach zegt dat ze heeft geleerd om haar eigen plezier prioriteit te geven - en soms neemt dat heel ongebruikelijke vormen aan. Catherine Drysdale, gevestigd in New York, houdt van ‘service subs’ die een seksuele kick krijgen van naar haar appartement komen en huishoudelijk werk doen. Ze vertelde het aan de Sex Party-podcast: "Mijn primaire liefdestaal is dienstverlening. Ik vind het heerlijk als een partner dingen voor me doet die mijn leven makkelijker maken - mijn hond uitlaten, mijn was ophalen, mijn favoriete snacks pakken.”

Catherine hoorde voor het eerst over ‘service subs’ toen ze 23 was en in Los Angeles woonde. Ze zei: "Ik matchte met een man op Tinder en hij kwam langs. Hij bracht me eten, want daar vroeg ik om, en dan deed hij mijn klusjes. Hij deed mijn afwas, hij vouwde mijn was op..." Ze liet de kerel zelfs haar bad vollopen. Dan kleedde ze zich uit en ging erin, maar ze stuurde hem naar huis zonder dat er enige vorm van seks plaatsvond.

2 image 3586401jpeg

"Soms vind ik het wel een stap te ver en dan weiger ik"

Catherine legde uit: "Ik zat de hele tijd in bad en toen stuurde ik hem weg. Ik zei 'ik heb geen zin om je te belonen dus je mag gaan'. Soms liet ik hem wel mijn voeten aanbidden." Ze houdt van een dominante rol op seksueel gebied, maar één bepaalde man wilde een beetje meer vernedering dan zij prettig vond. Hij vertelde haar dat hij haar huis wilde schoonmaken in niets anders dan een kleine mannenstring, en dat vond ze een stap te ver. Een andere kerel deed boodschappen voor haar toen ze ziek was en bracht haar medicijnen en een Covid-test. Het enige wat hij in ruil wilde was wat lingerie van Catherine en een paar foto's van haar maken terwijl ze die droeg.

"Ik domineer graag mannen, soms laat ik ze zelfs schoonmaken. Ik krijg daar gemakkelijk 70 org*smes van!"

"Veel mannen willen dat ik ontrouw ben"

Catherine voegde eraan toe dat veel van de mannen met wie ze matcht op datingapps opgewonden zijn over het idee dat ze hen ‘ontrouw’ zou kunnen zijn. Ze zei: "Ik zou zeggen dat 20% tot 30% van de mannen met wie ik match een soort interesse hebben in cuckolding of hot-wifing." Ze legde uit dat ze altijd heel openhartig is met de mensen met wie ze online chat, en dat ze niet met ze afspreekt tenzij ze zeker weet dat ze dezelfde seksuele interesses en verlangens hebben.

Catherine zei: "Een man vroeg me eens wat mijn fantasieën waren en ik vertelde hem dat ik naar een seksclub wilde gaan en dat mijn partner daar toekijkt hoe ik het doe met andere mensen. De dag erna deden we het gewoon.” Catherine voelt zich naar eigen zeggen zo ‘op haar gemak’ met haar seksualiteit dat ze tot 70 orgasmes tijdens één stoeipartij kan hebben. En tegelijkertijd heeft ze ook nog eens een mooi opgeruimd huis…

(Afbeeldingen: iamcatherinedrysdale/Instagram)

"Ik domineer graag mannen, soms laat ik ze zelfs schoonmaken. Ik krijg daar gemakkelijk 70 org*smes van!"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties