"Ik drink mijn eigen bloed om er jong blijven uit te zien. Soms mix ik het met limonade" Stories
"Ik drink mijn eigen bloed om er jong blijven uit te zien. Soms mix ik het met limonade"
Stories

"Ik drink mijn eigen bloed om er jong blijven uit te zien. Soms mix ik het met limonade"

Mensen doen allerlei extreme dingen om hun jeugdige uitstraling te behouden.Van Botox tot chirurgie - we dachten dat we alles al hadden gehoord als het gaat om anti-veroudering, maar een model heeft zojuist het spel veranderd.

Sofia Clerici is een model en influencer met meer dan 2,2 miljoen volgers op Instagram en deelt vaak pikante foto's met haar fans. Maar onlangs deed ze een ‘bloederige’ bekentenis in naam van de schoonheid. Ze beweert dat haar geheim om er jeugdig uit te zien, het drinken van haar eigen bloed is. Haar laatste bericht liet volgers geschokt achter, want ze bekende dat ze haar eigen bloed dronk om er jonger uit te zien. Sofia plaatste een foto van haar diner op haar Instagram-verhaal, en op de achtergrond is een donkerrode drank te zien.

"Ze mengen het in limonade voor mij"

Een nieuwsgierige volger reageerde op het verhaal en vroeg naar de inhoud van haar glas, en het antwoord was nogal verrassend. In een tweede foto liet ze een close-up van het glas naast haar vingers zien, dat bloed leek te bevatten. Het bijschrift luidde: "Ik breng mijn bloed mee en ze mengen het in limonade voor mij." Vervolgens deelde ze nog een foto, waarop een klein buisje ‘bloed’ te zien was in een cosmetische tas. Het werd gepost met het onderschrift: "Voor degenen die me niet geloven, ik heb altijd negen buisjes in mijn koelkast/vriezer met bloed en ik neem per week een kwart of half buisje.”

"Als ik iets intenser wil, doe ik het in een shotje"

"Soms in een shot, als ik iets intensers wil, of ik meng het in andere drankjes. Daarom ben ik een porseleinen pop. Ja, en ik ben niet gewoon." Het model staat bekend om haar nogal ‘gewaagde’ online aanwezigheid. Als je naar haar Instagram gaat, zie je meteen wat we bedoelen. Je ziet Sofia vaak in pikante outfits en bikini’s, waarbij haar getatoeëerde lichaam te zien is. Ze staat ook bekend om dramatische make-up en wordt meestal gezien met gedurfde, vleermuisvleugel eyeliner. Dan toch een beetje vampier…?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties