"Ik duik constant in bed met oudere mannen. Mensen zijn bang dat ik het met hun opa zal doen" Stories
"Ik duik constant in bed met oudere mannen. Mensen zijn bang dat ik het met hun opa zal doen"
Stories

"Ik duik constant in bed met oudere mannen. Mensen zijn bang dat ik het met hun opa zal doen"

Een pikant model dat graag met oude mannen naar bed gaat, zegt dat mensen zich altijd zorgen maken dat ze… seks zal hebben met hun opa. Tiff, 35, heeft naam gemaakt in de porno-industrie door met OAP's naar bed te gaan. OAP staat voor ‘old age pensioner’, mannen die klaar zijn om een pensioen te trekken, zeg maar. De online roem heeft echter ook nadelen, want de Amerikaanse schoonheid zegt dat ze veel jaloezie ervaart van andere vrouwen.

“Wat ik doe, is goed. Het brengt wat vreugde terug in het leven van veel oudere mannen,” zegt Tiff. Ze zegt echter dat ze vaak wordt getrold over haar partnerkeuze. “De films die ik maak, geeft volgens mij oudere mannen hoop dat ze nog niet versleten zijn. Maar veel vrouwen zijn afgunstig. Ik krijg zelfs opmerkingen dat ik uit de buurt van hun opa moet blijven.”

"Ik verleen speciale service aan senioren"

Tiff geeft toe dat ze ‘altijd al iets heeft gehad met oudere mannen’. “Ik maak er ook soms grapjes over,” zegt ze. “Als ik pikante films maak met oudere mannen, dan zeg ik wel eens dat dit respect hebben voor ouderen naar een heel ander niveau breng. Ik verleen een speciale service aan ‘senioren’. Tiff heeft al gefilmd met mannen van wel 80 jaar oud - inclusief Vietnam-veteranen en zegt dat ze heel veel verzoeken krijgt voor ‘content op maat’ in die niche.

"Fans vinden niet veel van dit soort content"

Ze zegt: "Fans die van dit soort content houden, vertellen me dat ze er niet genoeg van kunnen vinden en ik ben een van de weinige makers in de industrie die een constante stroom van projecten heeft om ze tevreden te houden." Degenen die Tiff's pikante content willen, kunnen deze krijgen via haar OnlyFans-account, waar ze abonnees 7,99 dollar per maand aanrekent. Hier belooft ze naaktfoto's en directe DM's - en nog veel meer. Niet een typische seniorenaanbieding, maar we weten zeker dat velen ervan smullen!

Onlangs was er wel minder goed nieuws voor Tiff. Haar Instagramaccount met 80k volgers werd immers verwijderd (wegens té pikante content waarschijnlijk). Hieronder vind je wat foto’s van haar nieuwe pas opgestarte Instagram en filmpjes van haar TikTok…

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties