"Ik ga naar seksfeestjes met mijn vriend en doe het daar met andere mannen. Het helpt onze relatie!" Stories
"Ik ga naar seksfeestjes met mijn vriend en doe het daar met andere mannen. Het helpt onze relatie!"
Stories

"Ik ga naar seksfeestjes met mijn vriend en doe het daar met andere mannen. Het helpt onze relatie!"

Een koppel dat fortuinen verdient op OnlyFans heeft onthuld dat ze net zo avontuurlijk zijn buiten de camera. Hannah en James Smith werden drie jaar geleden lid van de pikante site en harken momenteel een slordige 40.000 euro per maand binnen. Maar in een gesprek met Daily Star zeiden de populaire TikTok- en OnlyFans-sterren dat hun leven net zo wild is buiten de sociale media om.

Hannah (25) zei: "In de slaapkamer brengen we andere mensen binnen, zowel met als zonder de camera in de buurt, dus het is niet alleen voor OnlyFans. We gaan naar seksfeesten en zo in het weekend. We gaan niet op date of zo of doen niets romantisch met iemand anders, er zijn geen gevoelens bij betrokken. Het is gewoon meer een fysiek pleziertje. Er is enorm veel vertrouwen tussen ons. Het feit dat je met een ander naar bed kunt gaan terwijl je partner zich in dezelfde kamer bevindt, toont een bepaald niveau van vertrouwen.”

"Ik ben dol op triootjes"

"We zijn altijd sterk geweest als koppel en we hebben nooit problemen gehad, niet om te zeggen dat ze niet gebeuren, natuurlijk gebeuren ze in alle relaties,” ging ze verder. "Maar we zijn geen bijzonder jaloerse mensen en ik ben altijd dol geweest op triootjes en dat soort dingen, en nu kunnen we het samen beleven. En op seksfeesten zijn is zo'n opwindende omgeving, maar het echte plezier is wanneer je thuiskomt en het alleen jullie tweeën zijn en je zoiets hebt van 'oh mijn god dat was heet' en je hebt nog een heel moment alleen tussen jullie tweeën.”

(lees verder onder de foto)

Het koppel leerde elkaar kennen via het werk toen ze beiden personal trainers waren, maar ze kwamen allebei in geldnood tijdens de sluiting van sportscholen tijdens de pandemie. James (30) had zelf al wat ‘gerommeld’ op OnlyFans voordat hij samen met Hannah aan pagina maakte in september 2020. Hannah vertelde: "Voorheen leefden we van maand tot maand en had ik veel rekeningen te betalen en kon ik geen dingen kopen die ik wilde. Ik ging wel op vakantie, maar met een extreem laag budget. Nu hebben we spaargeld en zijn we in februari een maand in Australië geweest.”

(lees verder onder de foto)

"We zitten de hele tijd op onze telefoons"

"We werkten samen met andere content creators, dus er was een beetje werk, maar het was vooral een maand van verkennen en TikToks doen en ons beste leven leiden,” klonk het. "Maar qua materialistische elementen proberen we wel verstandig te zijn en we willen heel snel een huis kopen." Het is echter voor het koppel bijna onmogelijk gebleken om zich af te sluiten van de online wereld. Ze zitten pas ongeveer een jaar op TikTok, maar hebben nu al een half miljoen volgers en 33 miljoen likes op hun video's. James zei: "We zitten de hele tijd op onze telefoons, controleren constant dingen, zelfs in de late uurtjes, het is gewoon de aard van het beestje. Hoe lang we dit allemaal nog gaan doen? Eerlijk gezegd, heb ik geen flauw idee! We nemen het zoals het komt.”

Hieronder vind je nog wat leuke plaatjes van Hannah en James...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties