"Ik gaf mijn IT-job op om pikante filmpjes te maken. Maar mijn eerste video verliep dramatisch!" Stories
"Ik gaf mijn IT-job op om pikante filmpjes te maken. Maar mijn eerste video verliep dramatisch!"
Stories

"Ik gaf mijn IT-job op om pikante filmpjes te maken. Maar mijn eerste video verliep dramatisch!"

Een fitnessmodel dat haar tech-job opgaf om pikante foto's en video's te verkopen, heeft bekend dat ze "niet erg seksueel is" en dat poseren voor de camera "haar ineen doet krimpen". Euhm, heb je dan wel de juiste carrièreswitch gemaakt?

Onder de naam My Cookie Jar legde ze aan de Soft White Underbelly podcast uit hoe ze pas ‘volwassen werk’ overwoog toen de Covid-19 pandemie een grote vertraging in de tech-industrie veroorzaakte. "Ik ben van nature niet erg seksueel ingesteld," gaf ze toe. "Als je me zou vragen wat mijn fantasieën zijn? Ik weet het niet ... ik weet het eerlijk gezegd niet zeker.”

"Het leek alsof ik hier niet voor gemaakt was"

Ze zei dat ze nog nooit een naaktfoto naar een vriendje had gestuurd en dat het ongemakkelijk en gênant was om te proberen "sexy te zijn" voor de camera. "Ik kan me nog herinneren dat ik mijn eerste video ooit maakte," zei ze. "Het was tijdens Covid. Ik zette mijn camera op een statief, ik zette hem aan, ik had hem naar me toe gericht en ik probeerde gewoon sexy te bewegen en wat vies te praten tegen de camera.”

"Ik weet nog dat ik huilde. Ik voelde me zo unsexy en ik dacht 'Oh jee, hier ben ik niet voor gemaakt'? Gelukkig was mijn man erg behulpzaam." Tegenwoordig post ze regelmatig erotische video's voor haar fans en beleeft ze er plezier aan om hun verlangens te vervullen: "Er zijn allemaal mensen in de maatschappij die fetisjen hebben, of gebroken huwelijken. Ze willen deze fetisjen uitleven of ze willen online wat gezelschap. Dat is wat ik het beste kan."

"Ik ontdekte een verborgen sexy kant van me"

Terwijl ze andermans fantasieën vervult, ontdekt ze ook iets meer over zichzelf: "Ik hou ervan om interpersoonlijke communicatie met mensen op te bouwen. Mensen geven me leven en dit doen was een manier om mijn seksualiteit te verkennen en een sexy kant van mezelf te ontdekken waarvan ik nooit wist dat ik die had,” besluit ze. Hieronder vind je trouwens nog wat leuke plaatjes van ‘My Cookie Jar’…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties