"Ik geef de voorkeur aan chocolade boven van bil gaan. Het is lekkerder en kan me veel meer bevredigen" Stories
"Ik geef de voorkeur aan chocolade boven van bil gaan. Het is lekkerder en kan me veel meer bevredigen"
Stories

"Ik geef de voorkeur aan chocolade boven van bil gaan. Het is lekkerder en kan me veel meer bevredigen"

Het klinkt misschien moeilijk te geloven, maar niet iedereen houdt van seks. Tenminste, het is niet hun favoriete bezigheid op aarde. Dat geldt voor influencer Vanusa Freitas, die ook bekend staat als de "Playboy Fitness Bunny". De social media-ster deelt graag haar oefenroutine en gezonde gewoonten op internet, maar ze heeft onlangs een controversiële uitspraak gedaan over voeding en seksuele relaties.

En dat heeft veel mensen verrast. Ze zei: "Snoep is beter dan seks." Vanusa heeft een trouw publiek van bijna 120.000 volgers op Instagram. Volgens haar zijn gezondheid en welzijn kostbaar, en daarom benadrukt ze wat haar het meeste plezier geeft. "Ik onderhoud een zware trainingsroutine, maar ik kan niet zonder de beloning van chocolade," zei ze. De ongebruikelijke uitspraak trok de aandacht vanwege een specifiek punt - het model stelde dat geslachtsgemeenschap niet kan worden vergeleken met goede chocolade. Voor haar bevredigen snoepjes haar meer dan seks zelf.

"Chocolade is lekker én een afrodisiacum"

Ze legde uit: "Het is om te beginnen gewoon heel lekker. Bovendien is chocolade een afrodisiacum. Dus ik stel mezelf eerst tevreden door te eten, en nadien profiteert mijn partner er ook nog mee van.” De brunette verdedigt haar standpunt zelfs wanneer ze door derden wordt tegengesproken. "Ik heb mijn argumenten en ik geloof ze," zei ze. "Chocolade geeft me onmiddellijk plezier en dat is onmiskenbaar. Als ik betrokken raak bij een partner is er aanraking, er is gevoel. Het is anders met chocolade, maar ik geef er nog steeds de voorkeur aan."

Intermitterend vasten

Aan de andere kant vermeldt de influencer ook dat seksuele relaties belangrijk zijn om aan andere behoeften te voldoen. Daaronder vallen de emotionele en fysieke behoeften. Voor Vanusa is reflectie essentieel en haar ideeën beïnvloeden haar routine niet. Ze zei: "Ik blijf een regulier dieet volgen, sporten en een zo gezond mogelijk leven leiden. Met chocolade wordt het alleen maar beter." Vorig jaar onthulde Vanusa dat ze de "meest sexy Playboy-bunny ter wereld" wilde worden. Ze besloot een strikt dieet van intermitterend vasten te volgen om haar ‘heetste lichaam ooit’ te bereiken. Ze handhaaft naar verluidt een vastenperiode van 16 uur per dag.

Hieronder nog wat leuke plaatjes van de chocoladeliefhebber:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties