"Ik geef mijn man borstvoeding. Hij vindt mijn melk gewoon heel lekker" Stories
"Ik geef mijn man borstvoeding. Hij vindt mijn melk gewoon heel lekker"
Stories

"Ik geef mijn man borstvoeding. Hij vindt mijn melk gewoon heel lekker"

Wanneer we aan borstvoeding denken, dan denken we in de eerste plaats aan mama’s met hun dorstige baby’s in de armen. Toch? Alleszins wij wel. Maar het kan ook ‘anders’, dat bewijzen Rachel en Alexander...

Het koppel, ouders van drie kinderen, is momenteel viraal gegaan omdat Rachel borstvoeding geeft aan... haar man. In een recente reportage horen we haar zeggen: “Hij vindt mijn melk gewoon lekker.” En wat heeft Alexander daar dan over te zeggen? Hij zegt: “Mensen praten erover en geven kritiek, maar het is nu eenmaal wat we doen.”

"Ik geef mijn man borstvoeding. Hij vindt mijn melk gewoon heel lekker"
(Credit: YouTube)

"Het begon toevallig op reis"

Hij legt uit dat het een paar jaar geleden begon toen ze op reis waren en ze haar borstkolf was vergeten. “Er was geen andere manier om de druk te verminderen dan borstvoeding te geven aan mijn man”, aldus Rachel. De reacties op sociale media zijn echter niet mals. Het koppel wordt geconfronteerd met behoorlijk wat kritiek en afkeuring.

"Het lijkt een soort van voorspel..."

Alexander leest zelfs een van de vele negatieve opmerkingen voor: “Het lijkt wel een soort voorspel. Borstvoeding geven aan een volwassen man… Ik vind het ranzig.” Ondanks de negativiteit laten ze zich niet van hun stuk brengen. Alexander merkt op: “Het hoort bij het vertellen van je verhaal. Mensen praten en haten, maar het is wat het is.” Hieronder kun je de volledige reportage bekijken:

(Intropic: Screen grab YouTube)

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties