"Ik ging met mijn vriendin swingen in een paren.club. We wisten niet dat ook haar ouders lid waren..." Stories
"Ik ging met mijn vriendin swingen in een paren.club. We wisten niet dat ook haar ouders lid waren..."
Stories

"Ik ging met mijn vriendin swingen in een paren.club. We wisten niet dat ook haar ouders lid waren..."

Het uitproberen van nieuwe seksuele ervaringen kan in het begin wat ongemakkelijk zijn. Maar het lijkt erop dat deze ene kerel een bijzonder gênant moment heeft meegemaakt dat hij niet snel zal vergeten - en om alle verkeerde redenen natuurlijk…

Op de nog jonge leeftijd van 24 jaar besloot de anonieme man om zich te wagen aan de meer avontuurlijke kant van intimiteit en hij ging voor het eerst naar een orgie met zijn vriendin. Gewapend voor hun eerste kennismaking met een stomende sessie in groep, was het koppel niet helemaal zeker wat ze precies konden verwachten.

"Haar ouders waren er ook!"

Maar het is, denken we, veilig om te zeggen dat ze niet hadden verwacht dat de ouders van de jongedame ook op hetzelfde evenement zouden zijn. Ja, je leest het goed. Op de Twitter-pagina 'Fesshole' deelde de gegeneerde man zijn iets te, euhm… huiselijke verhaal. "

Toen ik 24 was, ging ik met mijn vriendin naar mijn eerste orgie," zei hij. "Het werd meteen ook onze laatste, toen we haar ouders ergens in een hoek zagen zitten." Logisch!

“Mijn vriendin wist trouwens helemaal niet dat haar ouders naar zulke events gingen,” ging hij verder. “Zij was zelfs nog beschaamder dan ik! We zijn stilletjes langs een achterdeur gevlucht, maar heel even had ik oogcontact met haar vader. Ik weet niet of hij me herkend heeft want het was er vrij donker. Het zorgt echter wel voor ongemakkelijke momentjes tijdens familiebijeenkomsten!”

"Ongemakkelijk diner op zondag..."

Sinds de plaatsing heeft de bekentenis 1,6 miljoen views verzameld en een stortvloed aan reacties van Twitter-gebruikers. Iemand zei: "Mijn ergste nachtmerrie." Een andere gebruiker maakte een grapje: "De dildo valt niet ver van de strap-on, zoals ze zeggen.” Terwijl een derde zei: "Dat is pas ongemakkelijk." Ten slotte merkte iemand op: "Waarschijnlijk was het zondagse diner een beetje ongemakkelijk daarna."

(Intropic: Image byFreepik)

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties