"Ik had de kleinste van het voetbalteam en schaamde me. Dus liet ik lipfillers in mijn sigaar spuiten" Stories
"Ik had de kleinste van het voetbalteam en schaamde me. Dus liet ik lipfillers in mijn sigaar spuiten"
Stories

"Ik had de kleinste van het voetbalteam en schaamde me. Dus liet ik lipfillers in mijn sigaar spuiten"

Wanneer het op pret tussen de lakens aankomt, wordt er veel gesproken over de grootte van de penis. Terecht of onterecht, daar is al veel over gediscussieerd. Maar het is wel de reden waarom sommige mannen verschillende ‘dingen’ proberen om hun edele delen te vergroten. Nu blijkt dat ze zelfs lipfiller injecteren om wat extra omvang toe te voegen. Een man genaamd Paul kwam deze procedure tegen toen hij zich een beetje onzeker voelde over zijn intieme delen.

De 33-jarige Jordan ontdekte de ‘penisvuller’-procedures, die inhouden dat een oplosbare gel in de pretstok wordt geïnjecteerd. Hij hoorde over deze omkeerbare behandeling en was erg geïntrigeerd door het concept na jarenlang onzeker te zijn geweest over de grootte van zijn penis. Hij vertelde aan DailyMail: "Als je in de kleedkamer van de voetbal andere jongens ziet en merkt wat zij hebben in vergelijking met wat jij hebt… Tja, dan weet je het wel!”

"Goedgekeurd voor de lippen, niet voor de penis"

Hoewel dermale filler erg populair is als het gaat om gezichtsbehandelingen, is er weinig bewijs dat het veel effect heeft als het gaat om het vergroten van de penisdikte. De resultaten kunnen behoorlijk beperkt zijn en afgelopen maand overleed een Duitse man aan sepsis nadat siliconenolie van een penisvergrotingsspuit in zijn bloedbaan terechtkwam. Op dit moment kiezen steeds meer mannen voor cosmetische ingrepen zoals Brazilian Bum Lifts, liposuctie en buikimplantaten.

Een kliniek die deze behandeling aanbiedt is PhalloFIL in Dallas. De procedure maakt gebruik van hyaluronzuur - een van nature voorkomende stof in onze huid. Het is al jarenlang gebruikt om vrouwen vollere lippen te geven en wordt nu op dezelfde manier gebruikt om de omvang van de penis vergroten. Het vulmiddel is goedgekeurd door de FDA voor gebruik op de lippen, maar dit geldt niet voor gebruik op de penis. Naar verluidt duurt de behandeling slechts 30 minuten en krijgen patiënten verdoving voordat de dermale filler onder de bovenste laag van de penishuid wordt ingespoten.

Stevig prijskaartje

Mensen die ervoor kiezen om het te proberen, kunnen wat blauwe plekken en zwelling verwachten na de procedure. De CEO van PhalloFIL, William Moore, beweert dat mannen zo 1,2 tot 3,8 cm extra kunnen krijgen om een ‘natuurlijke’ uitstraling te behouden. Het duurt ongeveer vier sessies om dit te bereiken en het effect houdt een paar maanden aan. Voor een effectieve behandeling hebben mannen meestal gemiddeld 20 spuiten nodig, wat neerkomt op een prijskaartje van ongeveer 7.000 euro. Een operatie voor penisvergroting is veel duurder en bovendien onomkeerbaar, zegt Moore.

"Het was een ramp!"

Ook ene Paul onderging de behandeling in mei 2022, maar hij is er allesbehalve tevreden over. "Ik had het geld eigenlijk niet moeten betalen, maar het is een van die dingen waarbij emoties een rol spelen voor mannen,” zegt hij. Paul bleef naar eigen zeggen achter met een ‘grote, zachte, klodderige ramp’. "Het leek erop alsof ik aan beide zijden van mijn penis een potlood had, waar ze gewoon deze grote, lange, rechte buis met vulmiddel hadden ingebracht. Het was zo duidelijk en zag er onnatuurlijk uit. Het maakte me erg depressief. Ik dacht: 'wat heb ik gedaan? Ik heb iets verpest waar ik niet aan had moeten komen',” zegt hij.

(Bron: DailyMail)

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties