"Ik had geen goesting om te vogelen tijdens onze huwelijksnacht. De volgende dag vroeg mijn man de scheiding aan!" Stories
"Ik had geen goesting om te vogelen tijdens onze huwelijksnacht. De volgende dag vroeg mijn man de scheiding aan!"
Stories

"Ik had geen goesting om te vogelen tijdens onze huwelijksnacht. De volgende dag vroeg mijn man de scheiding aan!"

Een vrouw heeft onthuld hoe haar huwelijk tot een abrupt einde kwam nadat haar man de ochtend na hun huwelijk een scheiding eiste. Rachel, uit het Australische Sydney, zei dat haar man woedend was omdat ze hem ‘niet gaf wat hij wilde’ tijdens hun huwelijksnacht. Rachel belde naar het programma ‘Hot Nights with Abbie Chatfield’ en vertelde: "Ik was nog geen 24 uur getrouwd voordat mijn man wilde scheiden en we twee weken later uit elkaar gingen".

Ze legde uit: "De avond van de bruiloft gingen we uit en toen we terugkwamen in de hotelkamer gaf ik hem helaas niet wat hij wilde." Gevraagd naar wat ze bedoelde met ‘wat hij wilde’, verduidelijkte Rachel dat haar partner seks had gewild. Maar, zei ze: "We waren moe. Ik wilde niet en de volgende dag wilde hij meteen scheiden." Ze wees er ook op dat ze al een tijdje samen waren, dus het was niet zo dat ze aan het opbouwen waren naar het grote moment (niet dat dat iets zou uitmaken voor hoe onacceptabel zijn reactie was).

"Mannen zijn walgelijk"

Chatfield, een voormalige reality-tv-ster, deelde meteen haar afschuw over het gedrag van de man en merkte op dat veel mensen geen seks hebben op hun huwelijksnacht omdat ze heel moe zijn. "Het spijt me, Rachel, wat een vreselijke, walgelijke man," zei de presentatrice en voegde eraan toe: "Mannen zijn walgelijk." Hela, hela, niet veralgemenen aub! Een clip van hun interview werd binnen een week meer dan 80.000 keer bekeken en 5.000 keer geliked op TikTok, terwijl gebruikers Chatfields beoordeling kracht bijzetten.

(lees verder onder de video)

'Niet bij elkaar passende libido's'

"Mannen zoals hij verdienen het om voor altijd single te blijven," zei er iemand. Anderen suggereerden dan weer dat de relatie van Rachel en haar man ‘gedoemd’ was om te mislukken vanwege hun ‘niet bij elkaar passende libido's’. "Hij voorkwam een huwelijk van seksuele frustratie gebaseerd op een niet bij elkaar passend libido. De grootste oorzaak van huwelijksangst en ontrouw. Goede beslissing," concludeerde er één. Mede-TikTokers deelden ook hun eigen herinneringen aan hun huwelijksnacht, waarbij ze het over het ‘gebrek aan actie’ hadden.

"Mijn man huilde over hoeveel hij van me hield en viel toen in slaap terwijl ik 83 bobby pins uit mijn haar haalde," herinnerde iemand zich. "Mijn man was te moe nadat hij de 300 miljoen knopen aan de achterkant van mijn jurk had losgemaakt om mij eruit te krijgen," herinnerde een ander zich, en voegde er gekscherend aan toe: "Echt romantisch." En hoe ging dat trouwens allemaal bij jullie…?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties