"Ik heb 240 tattoos. Mensen noemen me een monster en zeggen dat m'n vrouw me moet verlaten" Stories
"Ik heb 240 tattoos. Mensen noemen me een monster en zeggen dat m'n vrouw me moet verlaten"
Stories

"Ik heb 240 tattoos. Mensen noemen me een monster en zeggen dat m'n vrouw me moet verlaten"

Een zelfbenoemde ‘inktverslaafde’ die minstens 85% van zijn lichaam bedekt heeft met tatoeages heeft openhartig verteld over hoe hij beoordeeld wordt als getatoeëerde vader en bekritiseerd wordt voor zijn romance met zijn jongere vrouw. Richard Huff, 51, en zijn vrouw Marita, 29, hebben zeven kinderen - waaronder twee jongens uit Richards vorige relatie, twee jongens en een meisje uit Marita's vorige relatie en een tweeling die ze samen delen.

Maar ondanks dat ze volhouden dat ze niet anders zijn dan andere gezinnen, wordt het koppel vaak uitgescholden door vreemden die Richard een ‘monster’ noemen vanwege zijn zwaar geïnkte lichaam. Richard was net 17 toen hij zijn eerste tatoeage kreeg terwijl hij zich klaarmaakte om bij de Amerikaanse marine te gaan en de dingen escaleerden snel. Hij vertelde Truly: "Het werd een verslaving, ik begon met mijn benen en werkte me omhoog omdat je toen niets op je arm mocht hebben of ergens anders dat op dat moment gezien kon worden

"Ik heb inktkoorts"

Nu heeft Richard, uit Hesperia, Californië, bijna zijn hele lichaam bedekt met tatoeages, waaronder de namen van zijn kinderen op zijn gezicht en de lippen van zijn dochter op zijn voorhoofd. Hij is echter niet van plan om binnenkort te stoppen en voegt eraan toe: "Ik heb ongeveer 85% tot 90% van mijn lichaam bedekt, ik heb waarschijnlijk meer dan 240 tatoeages. Ik wil waarschijnlijk binnen vier jaar 100% bedekt zijn met tatoeages.” De vader van zeven bekende dat hij dol is op het gevoel van tatoeages en gaf toe dat hij ‘inktkoorts’ heeft.

"Het is gewoon fascinerend"

"Ik weet niet of het de pijn is of het kunstwerk dat je laat zetten, maar het wordt gewoon fascinerend als je dit kunt doen," legde hij uit. Maar door zijn extreme uiterlijk noemen de schoolvrienden van zijn kinderen hem ‘eng’. Amyah, zijn negenjarige dochter, legde uit wat kinderen op school zeggen over Richards unieke uiterlijk: "Ze zeggen 'ah het is een beetje eng' en ik zeg 'nee mijn vader is niet eng, hij ziet er goed uit met tatoeages'." Een van zijn zoons onthulde dat zijn klasgenoten vragen ‘van wie is die vader?’ als ze Richard zien, maar hij vertelt ze trots: "Hij is van mij".

"Ik ga op een dag Richard inhalen"

Marita gaf zelfs toe dat ze aanvankelijk bang was voor Richard toen ze hem voor het eerst ontmoette, maar al snel van gedachten veranderde. "Ik dacht dat ik beroofd zou worden. Ik beoordeelde Richard eerst op basis van zijn uiterlijk, maar toen ik hem een beetje leerde kennen, was hij eigenlijk een persoon met een groot hart," zei ze. De moeder, die zelf ook veel tatoeages heeft - waaronder ‘Richard’ in haar nek - wil zelfs in de voetsporen van haar man treden. "Ik denk dat ik op een dag in de toekomst Richard zal inhalen," zei ze.

"Gezicht is voor mij verboden terrein"

Maar ze onthulde dat er één ding is dat ze niet zal doen en zei: "Het gezicht is verboden terrein, dit prachtige gezicht kan niet bedekt worden". Richard beweert dat zijn tatoeages hem nooit in de weg hebben gestaan om vader te zijn. "Ik zit in de ouderraad op school, ik ga naar alle activiteiten van mijn kinderen," zei hij. Maar online trollen zijn een andere mening toegedaan. Richard en Marita onthulden dat mensen wrede opmerkingen achterlieten op sociale media. Eén persoon schreef: "Hoe heb je een monster gekozen als vader van je kind?".

"Ik zou huilen met zo'n vader"

Een ander voegde eraan toe: "Ik denk dat de baby bang is.” Terwijl een derde zei: "Ik zou huilen als ik zo'n vader had". Richard denkt dat de tatoeages niet de enige reden zijn waarom zijn vrouw wordt afgekraakt omdat ze bij hem is. "Het leeftijdsverschil heeft er ook veel mee te maken, want Marita is 29 jaar en ik ben 51, dus mensen houden daar rekening mee waarom ze bij iemand als ik zou willen zijn," zei hij. Maar hij laat zich niet afschrikken door de kritiek en legt uit: "Als iemand zulke negatieve opmerkingen kan maken, is er iets mis met henzelf dat ze over iemand anders zouden moeten oordelen."

Aangehouden door de politie

Offline heeft de extreme look van Richard hem ook in de problemen gebracht, hij werd zelfs een keer aangehouden door de politie. Hij herinnert zich: "Op een keer had ik mijn zoon in de auto en Jaden was nog een baby en ik werd aan de kant gezet, ze hadden de helikopter op me gericht en alles omdat ze op zoek waren naar een andere kerel." Maar hij beweerde dat het niet allemaal slecht is en voegde eraan toe: "Ik krijg persoonlijk meer positieve reacties dan negatieve." Hij wil dat mensen zich realiseren dat zijn tatoeages geen invloed hebben op zijn rol als vader, want hij beweert dat ze juist goed zijn voor het leven van zijn kinderen. "Het hebben van tatoeages maakt mijn kinderen niet bang, het maakt me geen slechte vader, het zorgt ervoor dat mijn kinderen een andere kijk op het leven krijgen," besloot hij.

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties