"Ik heb 96 kinderen... Nu nam ik ontslag en ga 15.000 km reizen om ze allemaal op te sporen" Stories
"Ik heb 96 kinderen... Nu nam ik ontslag en ga 15.000 km reizen om ze allemaal op te sporen"
Stories

"Ik heb 96 kinderen... Nu nam ik ontslag en ga 15.000 km reizen om ze allemaal op te sporen"

Een man die 96 kinderen heeft verwekt via spermadonaties, heeft nu ontslag genomen om ze allemaal op te sporen. Dylan Stone-Miller, een 32-jarige software ingenieur uit Georgia, is deze zomer begonnen aan een verbazingwekkende reis van bijna 15.000 kilometer om enkele van zijn vele kinderen te ontmoeten. Het begon allemaal toen hij voor het eerst een foto zag van een van zijn biologische kinderen - een peuter genaamd Harper. "Ik beschouw haar als mijn eerste kind," vertelde hij aan de Wall Street Journal.

Stone-Miller ontmoette Harper voor het eerst toen ze pas drie jaar oud was en vanaf dat moment besloot hij relaties aan te knopen met zoveel mogelijk van zijn nakomelingen. Om dit te doen, nam hij ontslag en financierde hij zijn nieuwe ‘levensroeping’ met zijn spaargeld. Hij heeft inmiddels al 25 van zijn biologische kinderen ontmoet. Hoewel dat een enorme prestatie is voor Stone-Miller, onthulde hij: "Ik zal nooit zeker weten hoeveel kinderen ik heb."

Contacten via Facebook-groep

In 2020 kwam hij in contact met Alicia Bowes, een van de twee moeders van Harper, die erin was geslaagd om de donor van haar dochter op te sporen via sociale media en aanwijzingen uit zijn donorbestand. Dergelijke aanwijzingen omvatten zijn voornaam en het beroep van zijn vader als forensisch psycholoog. Van daaruit zag Stone-Miller een foto van Harper op de Instagram-pagina van Bowes en vroeg de moeder of hij lid kon worden van een Facebook-groep van ouders genaamd 'Xytex 5186 Offspring', naar zijn spermabank-ID.

"We moeten samen de grenzen ontdekken"

Ze creëerde vervolgens een nieuwe groep voor geïnteresseerden en toen Stone-Miller de groep vertelde dat hij graag hun kinderen wilde ontmoeten, reageerden uiteindelijk de ouders van 20 kinderen. "Ik wilde de kinderen zien opgroeien," zei hij. Alicia Bowes, die Stone-Miller het afgelopen jaar twee keer heeft toegestaan om op bezoek te komen, vertelde: "Er zijn momenten waarop het indringend voelt met Dylan. Het gaat erom dat we ontdekken wat de grenzen zijn, en dat hij ook zijn grenzen ontdekt. Ik wil niet dat Harper denkt dat ze hem op enigerlei wijze kan aanspreken.”

"Hij is niet haar vader. Punt. Als ze dat voor ons zou zeggen, zouden we rechttoe rechtaan zeggen: 'Dylan is niet je vader. Hij zal nooit je vader zijn. Je hebt geen vader. Je hebt een donor',” ging ze verder. Die situatie was duidelijk moeilijk voor Stone-Miller, die toegaf: "Het was moeilijk om mijn biologische dochter in de ogen te kijken en haar te vertellen dat ik niet haar vader was. Ik ging door een moeilijke periode en bij de kinderen zijn gaf me een hernieuwd gevoel van doel.”

"Hij mag zich niet te veel op z'n gemak gaan voelen"

Maar de moeder van Harper houdt de boot af en zei: "Naarmate we hem beter leren kennen, voelen we ons allemaal comfortabeler. Maar mijn gevoel zegt me dat hij zich op een bepaald moment te veel op zijn gemak zal voelen, wat problematisch kan zijn. We moeten genoeg grenzen hebben om ons gezin te beschermen, maar ze doorlaatbaar genoeg maken zodat hij binnen kan komen." Stone-Miller houdt nu een spreadsheet bij met de namen, leeftijden, verjaardagen en wanneer hij zijn ‘kinderen’ voor het laatst heeft gezien of gesproken om het allemaal bij te houden.

(Bron: Wall Street Journal)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties