"Ik heb altijd goesting en moet 3 keer per dag klaarkomen. Maar mijn vriend kan niet volgen..." Stories
"Ik heb altijd goesting en moet 3 keer per dag klaarkomen. Maar mijn vriend kan niet volgen..."
Stories

"Ik heb altijd goesting en moet 3 keer per dag klaarkomen. Maar mijn vriend kan niet volgen..."

Een 32-jarige dame genaamd Tracy Kiss heeft wat ze zelf een ‘luxeprobleem’ noemt. Ze heeft namelijk een gigantische seksdrive. Probleem is wel dat haar vriend niet kan volgen, zo vertelde ze uitgebreid op haar blog. Tracy kwam trouwens eerder al eens in de spotlights te staan toen ze onthulde dat ze elke dag sperma slikt, omdat ze ervan overtuigd is dat dit ontzettend gezond is.

Tracy heeft zichzelf altijd al afgevraagd of ze seksverslaafd is, maar ze is ervan overtuigd dat dit niet het geval is. Ze houdt het zelf op een enorme lust naar seks. Zoek de zeven verschillen… Net zoals andere mensen nood hebben aan drank en voedsel, heeft zij nood aan orgasmes. Haar partner kan haar echter vaak niet bijhouden, omdat ze bijna elk moment van de dag 'goesting' heeft. Tracy zegt dat ze minstens 3 keer per dag moet klaarkomen.

“Wil vriend niet bedriegen, dus ik masturbeer”

Als meneer zijn pijp uit is, dan speelt Tracy gewoon wat met zichzelf om toch haar dagelijkse doelstelling te halen. "Het liefste van al heb ik gewoon seks als ik daar zin in heb, maar vaak heeft mijn partner geen zin en wil hij gewoon gaan slapen”, zegt ze. “Als ik geen seks heb gehad, dan kan ik de slaap niet vatten. Het lijkt dan wel als alsof ik veel koffie of energiedrankjes gedronken heb. Maar omdat ik mijn vriend niet wil bedriegen, masturbeer ik dan maar.” (lees verder onder de foto)

“Vibrator in plaats van een boek”

Voor Tracy is dat laatste hetzelfde als een goed boek lezen of een glas wijn drinken. “Andere mensen houden zich daarmee bezig, ik plezier mezelf op een andere manier”, zegt ze. “Vroeger had ik wel eens vriendjes die raar opkeken toen ik vlak voor het slapengaan mijn vibrator nog eens bovenhaalde. Maar als zij niet aan mijn seksuele noden kunnen voldoen, moet het maar op een andere manier.”

Tracy is trouwens behoorlijk populair op de sociale media omdat ze vaak vrijuit over haar seksleven praat. Ze heeft maar liefst 1,2 miljoen volgers op Instagram en besloot onlangs zelfs om haar eigen seksspeeltje voor mannen op de markt te brengen met de toepasselijke naam 'Tracy Kiss Finisher'.

Wij namen eens een kijkje op de Instagram van Tracy, waar flink wat lekkere plaatjes te rapen vallen. Een kleine selectie…

4 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties