‘Ik heb Randy gedate die 33 jaar ouder was omdat ik hem wou 'leeg melken' maar we werden verliefd’ Stories
‘Ik heb Randy gedate die 33 jaar ouder was omdat ik hem wou 'leeg melken' maar we werden verliefd’
Stories

‘Ik heb Randy gedate die 33 jaar ouder was omdat ik hem wou 'leeg melken' maar we werden verliefd’

De 30-jarige Carrie, die enkele jaren geleden de 63-jarige Randy ontmoette op Tinder, sprak openhartig over hoe ze hem in eerste instantie verleidde en zag als een 'zakelijke transactie'. Naar eigen zeggen wou ze de 33-jarige oudere man letterlijk "uitmelken", maar werd uiteindelijk verliefd op hem.

Carrie swipete Randy 3 jaar geleden op Tinder. De leeftijd voor potentiële dates had ze blijkbaar ingesteld helemaal tot 99. Ze was duidelijk op zoek naar een schatrijke man waar ze alles van gedaan kon krijgen. Carrie is daar dan ook ontzettend eerlijk over

"Ik dacht eigenlijk dat het meer een zakelijke transactie zou zijn," zei Carrie. "Mijn eerste bedoeling toen ik Randy ontmoette was om hem in feite uit te melken. Ik wilde van hem krijgen wat ik kon en daarna weggaan."

Verliefd op de sugardaddy, maar hem pas na 1 jaar willen ontmoeten

Ondertussen is de verhouding sugardaddy en sugarbaby een serieuze relatie geworden met echte liefde als we het koppel mogen geloven. Carrie viel naar eigen zeggen voor de vriendelijkheid en zijn eeuwige vrijgevigheid. Hij zou naar eigen zeggen zelfs zo fantastisch zijn dat ze hem eerst wou negeren na de vele cadeau's om haar leven op orde zetten.

"Ik heb hem maandenlang geen bericht gestuurd," vertelde ze aan de Love Don't Judge podcast. "Ik zei 'Ik ga mijn leven veranderen, ik ga het juiste doen, ik ga een baan zoeken'." Maar Randy nam uiteindelijk weer contact met haar op om te zien hoe het haar ging en of ze oké was. Carrie legde uit: "Ik liep naar mijn werk. Ik had geen auto. Nadat ik een tijdje was verdwenen, stuurde hij me een bericht uit bezorgdheid omdat hij niets van me had gehoord."

‘Ik heb Randy gedate die 33 jaar ouder was omdat ik hem wou 'leeg melken' maar we werden verliefd’

Vrijgevig dat Randy was bood hij haar dan maar een een prachtige, spliternieuwe BMW aan om haar te helpen. Dat was echte liefde natuurlijk: "Op deze manier kun je heen en weer rijden naar je werk omdat ik niet wil dat je 's nachts loopt."

Pikant detail trouwens, pas na 1 jaar (!) online chatten hebben ze elkaar in het echt ontmoet. Ondertussen had Randy dus wel al tienduizenden euro's aan zijn nieuwe liefde gegeven. "Ik voelde me schuldig dat ik hem en zijn gevoelens verwaarloosde toen hij zoveel voor me deed," zei ze.

Ook andere (rijke) mannen gelukkig maken

Ondertussen zijn Randy en Carrie dus al enkele jaren een koppel, is alles ontzettend gezellig en ondanks alles is het naar eigen zeggen nu wel echte liefde. Al lijkt het erop dat Carrie nog altijd 'zakgeld' krijgt van haar lieftallige vriend en behoorlijk vaak extra centjes nodig heeft omdat ze over haar budget gaat.

"Ik weet niet eens dat ze over haar budget heen is totdat ze me belt en zegt 'Mijn kaart werkt niet meer'. Dan zeg ik 'oké, je kunt het hebben maar dat is het dan' en dan komen we meestal twee dagen later aan en dan zegt ze 'Ik heb dit nodig'."

Het meeste van Carrie's uitgaven gaan blijkbaar naar kleding en ondergoed dat ze koopt voor haar OnlyFans-carrière waar ze dan weer andere mannen online gelukkig maakt die ook dingen voor haar kopen. "Mensen gaan er meestal vanuit dat ik een golddigger ben of dat ik daddy issues heb, maar wat wij hebben, is echt." Aldus Carrie haar conclusie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties