"Ik laat fillers zetten in mijn jongeheer. Zo vinden bedpartners me aantrekkelijker tussen de lakens" Stories
"Ik laat fillers zetten in mijn jongeheer. Zo vinden bedpartners me aantrekkelijker tussen de lakens"
Stories

"Ik laat fillers zetten in mijn jongeheer. Zo vinden bedpartners me aantrekkelijker tussen de lakens"

Een Braziliaanse kerel die ooit schitterde in Playboy heeft onthuld dat hij ‘fillers’ laat zetten om zijn jongeheer te vergroten. Israel Cassol geeft graag geld uit aan zijn uiterlijk. Hij zorgt graag voor zijn lichaam, stijl en haar. Hij heeft al 300.000 euro uitgegeven aan een biloperatie en verschillende plastische chirurgische ingrepen. Nu moet de Braziliaan opnieuw onder het mes - en deze keer voor zijn ‘mannelijkheid’.

Hij zei in een recent interview: "Ik heb last van de vorm die hij heeft, het is geen phimosis (een aandoening waarbij de voorhuid van de man strak zit en zich niet terug kan trekken achter de eikel). Daarom ga ik deze penisharmonisatie laten doen." Omdat hij graag voor zijn lichaam, stijl en haar zorgt, beschouwt Israel zichzelf als ‘metroseksueel’. En voor hem zal het uitvoeren van de procedure aan zijn penis een keerpunt in zijn leven zijn.

"Ik wil de ideale fysieke verschijning hebben"

Hij zei: "Ik ben altijd ijdel geweest, ik was model en werk nog steeds in de artistieke wereld. Ik wil er altijd mooi uitzien voor mijn publiek en ik wil de 'ideale' fysieke verschijning hebben als ik in de spiegel kijk." Met penisharmonisatie zal Israels penis in omvang toenemen, een detail dat hij belangrijk vindt. Hij geeft toe: "Naast alle voordelen zal ik me ook aantrekkelijker voelen tijdens de seks." Onlangs liet de influencer een techniek uitvoeren om de cellulitis te verwijderen waar hij last van had. Na de ingreep op zijn kont, beweert hij dat ‘zijn achterwerk mooier is zonder ongewenste gaten’.

Volgens Israel, die in 2022 de cover van Playboy magazine haalde, sprak hij over de procedures omdat hij hoopt meer mannen aan te moedigen oplossingen te zoeken om hun zelfvertrouwen te vergroten. Hij concludeerde: "Het belangrijkste is om voor onszelf te zorgen, een goed gevoel van eigenwaarde te hebben en het leven te leiden zoals we dat willen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties