"Ik laat m'n lichaamshaar groeien. Fans betalen me 6.000 euro om me nooit meer te scheren" Stories
"Ik laat m'n lichaamshaar groeien. Fans betalen me 6.000 euro om me nooit meer te scheren"
Stories

"Ik laat m'n lichaamshaar groeien. Fans betalen me 6.000 euro om me nooit meer te scheren"

Een model heeft onthuld hoe ze duizenden euro's verdient door het scheermes te laten voor wat het is, en ze overweegt zelfs om haar bosje nooit meer te scheren. Cherry (25) uit Seattle in de VS behaalde een bachelordiploma in bedrijfskunde en had altijd een 9-tot-5-leven in gedachten. Het model, bij haar fans bekend als ‘Itty Bitty Cherry’, realiseerde zich echter dat het grote geld ergens anders te vinden was.

Terwijl ze wat ander werk deed, zoals kunst verkopen en hondenoppas zijn, begon Cherry een OnlyFans-account en realiseerde ze zich dat, euhm… ‘harige’ meisjes veel aandacht krijgen. Dankzij haar naaktfoto's kan ze de wereld rondreizen en meer geld verdienen dan wanneer ze op kantoor zou werken. In een gesprek met Daily Star gaf het model toe dat ze niet van plan is om zich op de korte termijn te scheren.

"Soms geeft iemand me geld voor een scheerapparaat"

"Mijn lichaamshaar groeit nu ongeveer zes maanden," zei Cherry. “Iemand bood me al 4.000 euro om me te scheren, maar een andere man betaalde me 6.000 euro om dat niet te doen. Het hoogste bod won. Ik realiseerde me dat er een markt was in deze niche. En toen mijn haar groeide, groeide ook mijn bankrekening.” Cherry beweert ongeveer 20.000 euro per maand te verdienen met de verkoop van haar ongeschoren kiekjes en volledig naakte filmpjes aan haar fans.

(Lees verder onder de video)

Veel van haar abonnees hebben Cherry aangespoord om door te gaan met het laten groeien van haar natuurlijke lichaamshaar. Ze geeft zelfs maandelijks voortgangsfoto's van haar ongeschoren lichaam - in alle ‘hoeken en gaten’.

"Mijn fans vinden het allemaal geweldig," vertelde Cherry. "Ze moedigen me aan om het langer te laten groeien. Soms zijn er wel mensen die me geld bieden om een scheerapparaat te kopen, 20 euro of zo. Dat vind ik best wel grappig.” Ondanks het feit dat Cherry 6.000 euro betaald heeft gekregen om haar bosje nooit meer te scheren, is het opnieuw oppakken van het scheermes niet strikt uitgesloten voor haar. (lees verder onder de video)

"Ik voel me goed, het is mijn niche"

Het pikante model zei dat als iemand het geld ophoest, ze bereid is om zich te ontdoen van haar lichaamsbeharing, maar het zou niet goedkoop zijn.

"Alleen als iemand me er veel geld voor zou betalen," verklaarde Cherry. "Ik voel me nu goed, het is mijn niche en natuurlijk is mooi. Ik omarm mijn natuurlijke nagels, wimpers en het haar op mijn hoofd. Dus is het logisch dat mijn lichaamshaar ook natuurlijk is. Maar ik denk niet dat er iets mis is met je willen scheren. Ik snap dat heerlijke gevoel als je in schone lakens klimt met vers geschoren benen. Maar voor mij is het het scheren nu niet meer waard,” besloot ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties